Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
有冇電腦同開 X 機
係冇衝突
完全睇唔到有咩咁 OVERLAP
時間先係有限
收到 WIND
出完隻 GOD 係掃撚晒場架喎
一隻電子野自已肯定佢唔會開
擺係度等佢價值變零 , 為咩
我覺得會, switch (老任獨佔) + 普通PC (上網, 文書, 睇劇, 睇戲) + 高階 console (大部分game都係全平台, 玩4K) 已經好夠
一日得24小時, 返工食飯訓教, 其實每日得4-5個鐘係得閒
有拍拖 做運動 進修, 每日會連打機時間都冇
LEGO game 每一隻都玩唔長好鬼悶
舊嗰啲lego star wars最好玩
隻game 射擊感一般,畫面花,純粹係J d 對白
我得四個鐘打NS(大電+OLED)+XSX,除咗放假之外
Xbox 擴充ssd 1tb卡上amazon宜家做$200 usd ,可否一戰?
thanks ching
即係要down個pc ver. 然後係隻game入面買?
部pc壞咗成年開唔到
唔使dl pc ver,epic 到開acc,係入可以link up xbox acc。 之後買Fortnite野 就係epic 個store買。
Thanks Ching
50$個pass幾抵玩
用高階PC,味可以做埋XBSX功能囉?
我都係買個pass就算,個pass既獎勵會夠買下一季pass。玩左幾季都冇再俾過錢
見有Geralt 同 Doom skin
仲有我英skin 好吸引
link完acct進度無曬
咁sad 做下任務,或者掛下機追進度
好彩之前無課過金,重新玩過
但想買v bucks 一直話我張卡被拒絕
明明其他平台無事
想請問個pass ultimate 點買最抵?
打爆3年gold 加$10上ultimate
啱啱有部XBOX SERIES S喺手。

我係咪要買GOLD 3年加錢上ULTIMATE?
但我搵唔到有GOLD 3年,最多3個月(可能我唔係香港)。
平時新GAME 就俾錢買DIGITAL 版?

唔該晒巴打先

利申: 好耐無打過CONSOLE機
LEGO game單係為左故事爆機可能唔長,但係以100%目標其實好耐玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞