Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
如果慎防唔見左code, 唔可以加$10大法,有左3年pass, 可唔可以再即刻入code加多年,變4年?
上限3年
eg 如果跟1年code的話可以買2年金 +$10升完再入code
或者我一年後再入code?🙏🏻
3個月入一次都得
明白哂,感謝Ching Thxthx
請問有冇試過有D game係離開左XGP一段時間後,重返XGP?

有幾隻想玩而未玩都走左,見steam又特價緊,唸緊係咪應該去steam買
人中0 試過
GTA5好似都有唔肯定
走咗唔好望入番
有特價就買吧
我都解晒
近排唔得閒DQ11S玩到一半就落咗架
我知第一頁有講但我想喺買三年Gold 前double confirm
我先頭唔知有得用gold 轉 ultimate 所以用左頭三個月10蚊果個優惠
而家想用3年打爆係咪等ultimate 完左再買三年gold + upgrade? 定要用新ac

有冇巴打玩唔到witcher3
事關我開game 佢load到去光敏性反應警告就自動熄game去番主畫面
試過重裝都係到
求解
等完 用$79 upgrade
有冇清知道007 golden eye幾時上
《巫師3》 Next-Gen Update 集中討論區
https://lih.kg/yJvtsdX
#356 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
感謝
以為係我部機問題
全部嘅xsx碟games都喺eBay度買(美國同歐盟Sellers肯直接寄嚟我屋企,冇被cut單)

冇再喺香港同澳門買過xsx碟games(反正xsx實物game都唔會入貨啦)
巴打儲開實體碟?
今時今日都係直接store 買快靚正
Modern Warfare 2: Ghost 漫畫(支蟈版翻啲唔翻啲,支蟈版啲字又難睇)
https://readallcomics.com/category/modern-warfare-2-ghost/

通俄美奸shepherd同沙俄狗makarov死∞次都唔夠

Soap+Ghost同Roach,同Yuri(成日記錯佢係Yuri)

特別鍾意嗰啲(兩隻美版Bio8 Golden Edition xsx碟,兩隻MW1 Remastered Xbox one碟,同埋喺屋企唔知擺咗喺邊嘅COD4 MW1 MW2 MW3、GTA IV + DLC TLAD TBOGTXB360碟同GTA5 Xb One碟),咪買嚟玩+買多一隻留念;其他就DL
i

MW1 2019同埋MW2 2022只會DL算
As dusk falls 好撚正 有冇啲類似嘅game推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞