Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
即將離開一般都係 within 2 weeks
每個月15號 or 30/31號
實際日子可以上網搵返啲新聞/公告
GK is watching us
但我有好多時想玩碟games
High on Life 係我唔識欣賞...定把槍太煩 .
已經成日玩fps , 但迫自己玩High on Life 玩到有d 煩躁同頭暈.
反而佢開始果1-2 分鐘doom , 仲舒暢

假期比多次機會佢..... 再試下
ps5 or ps4 都無事喎

你咁講我要諗下換唔換xbox
鍾意rick and morty 既咪會覺得正
純講gameplay就一定唔係top既
個鏡頭搖到媽hi咁
佢講野係幾攪笑.... 但可唔可以比我打多兩隻怪先出來9 up
"個鏡頭搖到媽hi咁" 好彩唔止我一個覺得.......
我自己覺得halo個種cam movement 硬係有種好油既感覺
再加埋佢把刀近身一擊殺個時個鏡頭會跟住郁就更加難頂
(仲要係用r3出刀 無可避免地又會郁到個鏡頭)

後期完全唔用把刀就好好多
5,6個鐘玩完都仲頂得順既
入谷先
新谷開始多人

https://t.me/lihkgxbox
上兩集都用xsx 玩,完全順,係呢集咁,on99
hades 有無做過特價?
依家sale 又無平
槍講野有得SET 多定少
鬼佬參考:
https://youtu.be/huFMIvz6PSc

MW2 Remastered 2020得DL版,MW2 Remaster冇出到碟版,得MW2 2009先有出碟(XB360同PS3)

Veteran難度嘅MW2 Remaster Takedown Favela玩到有PTSD,死咗成個上晝同成個下晝 ,MW2 2009 Version嘅Takedown Favela 嘅Veteran難度啲巴西軍佬都冇係咁放冷槍

me成就

P.S. 暫時未買MW2 2022
諗緊買唔買埋ps5(碟版)好,TKO ps5+switch專門店(唔想自爆)個老板仔成日都叫我買埋ps5碟版
認真ps5 真係幾伏我覺得

game pass 問題
同埋個store 唔夠人平都係死症
見Reddit 有人都係咁
應該係game問題
不過ubi應該唔會搞架啦 都咁耐
聽講出咗 GOD OF WAR 就夠掃場掃一年
COD 成日都俾PS4同PS5計時獨佔內容
唔計
侵範我索先計
High on Life 我中左BUG完成唔到任務 但又唔想重玩關卡 被逼棄GAME
請問有冇巴打用開elite series 2 手制? 覺得點?
PS4同PS5有專登激嬲Sony玩家嘅以色列猶太佬neil druckmann(部份美國以色列雙重國籍痴線佬同巴勒斯坦痴線佬鍾意玩最後大猩猩2)

同PS4同PS5有支那原神(即使身經百戰嘅PS4同PS5忠實玩家完全唔會玩甚至罷dl支蟈米哈遊嘅支蟈垃圾後門spy games)

xbox同ns都冇支蟈原神玩
用完番唔到轉頭唔會再想用普通制
台灣players同支蟈players幫米哈遊改個花名: 米忽悠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞