Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
我喺官網見佢都係18個月就買咗
但淨係收到12個月嘅ode
四星期內用?

畢爺話冇限期喎

我都唔見邊度有寫期限(好似係)
額外果 6 個月係分開俾你
逆向思維
D實體卡送去經銷商 , 咁D 卡會計幾時 ACTIVIATE
另外果6個月game pass要自己sd email換
換領方法:請於2022年12月18日或之前,將購買單據及主機盒條碼相片,以「Xbox Series X Black Friday激玩優惠」為標題電郵到xbox@grandsky.hk。如資料無誤,顧客將於10個工作天內收到贈送的6個月Game Pass Ultimate兌換碼。
唔該哂
官網呢句嘢收得隱藏到
我淨打1周目 表+裡關 都好似用咗50+個鐘
老任睇嚟都好想撚鳩Sony
呢度多唔多巴打有買xbox粒充電式電池
咁算啦
仲玩緊緋紅結繫
我買咗ikea 方便
Jim 仔:你講大話!!!
1000成就要70+
勇鬥玩左100個鐘先1000g
宜家開始未必趕得切玩完
想問Xbox S 畫面會唔會好差, 想入但係見佢上唔到4k, thanks
有心用xbox打機的, 一律建議買xbox series x
上唔到4k , 但唔會好差 . 好過ps 4 好多
想玩4K就買SeriesX啦。
呢排仲送多半年GP,的確係入手良機
仲要係隨時上網撳都買到

https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/Xbox-Series-X?locale=zh_HK
官網 45 隻貨 , 加送 6 個月做到 10 號 , 有買襯手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞