Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
請問容唔容易退game定係唔建議咁做?以前玩開PC版轉過嚟反而麻麻哋好玩
有冇開vpn?
有無人有玩fortnite?
想課少少買個pass 但v bucks個store顯示no offers
無裝過任何VPN
你個reply仲未有負皮
索安法呢
想知Series S upscaling啲game
上4k會唔會慢/frame drops
預咗佢唔會係native 4k咁
但個效能會唔會降好多?
有ps5但想買部series S平玩xgp同exclusive
S無4K
屌,xsx AC Valhalla 開fps mode 一去到大市填就會lag機,今集做乜撚放咁多npc,我見鬼佬forum都有人係咁.
有淨機買淨機
可能係你今年最佳選項
個 pin message 有冇咁難睇
GK is watching u
點解頂唔順ps5?
利申無ps5 純粹好奇
建議你放左ps5直上xbx
無game
主要係個ps plus 搵笨柒
無新game, 玩左2年都仲係玩緊ps4 果堆

未來睇個趨勢online game 都係可以跨平台對戰
亦都唔會有ps 限定嘅game

D friend 又買唔到機,即係買左部ps5 買埋個pass 都係做單機撚

同埋msft 個pass 真係好多新大作

sony 個pass 得垃圾ubisoft d 減價又唔夠msft 個store 減得多,舊game 都貴過人
咁又係
game pass真係幾多game
even有啲望落係小品game其實都幾好玩

btw啱啱見到緋紅結繫即將離開game pass
但睇唔到幾時完 唔知玩唔玩得切
真心,XBOX 個PASS完全屌打PS5
我而家日日開XBOX玩新GAME
PS5反而封塵
我就得XSX冇ps5,XB360同XB One直上XSX
冇時間買埋PS5(碟版)玩
我用XSX玩番美版碟版Bio8(鍾意咗Rose)同xb360草落嘅舊games,有一年XGPU會籍但反而冇乜點玩xgpu指定games

PS5直情未買
可摸耳出X冇光碟版
要去epic 官網,link up 你個xbox acc,係epic網買pass,game 入面買唔到。
可能下一代就係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞