Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
見上網寫有得 xbox & PC 連機,PC 係指 WIN版 XGP ?
如果得一個 XGP Acc,一部 XXS 一部 PC 係咪都唔可以一齊玩 ?
( Steam 又連唔到機)
你 1 個 ACC 點樣 CO-OP 呀

PC GAME PASS 1蚊/日 之嘛
電腦就用返xgp個account玩就可以share玩

申請多個outlook, xgp 個account同新acc係xbox上登入
玩個時轉去新account就可以玩到
跳關跳戰Veteran難度,打COD MW2R(MW2 Remastered)Veteran難度嘅痛苦之路(傷心之路) "Loose Ends" , Veteran難度之下嘅最後爆炸直路(俄軍炮彈爆炸之下要衝落去等美奸將軍shepherd嘅美軍運輸機接應),同埋Roach Ghost俾shepherd殺害
MW2 Original(2009)同MW2 Remastered(2020),唔係MW2 2022

跳關跳戰Veteran難度,打COD MW2R(MW2 Remastered)Veteran難度嘅痛苦之路(傷心之路) "Loose Ends" , Veteran難度之下嘅最後爆炸直路(俄軍炮彈爆炸襲擊之下要究極極速衝到落去山路等美奸將軍shepherd嘅美軍運輸機接應),同埋Roach Ghost俾shepherd殺害
挑戰
誠哥賣緊 $1999 淨機 , 未買就快手la
想問下部XSX簡左關閉主機之後係咪會繼續dl game
因為我見把風扇仲係度轉緊, 唔敢熄電制
有機會,setting有個位default set左做保持系統/遊戲最新版本,on 左既話就會關機後都run緊,不過用好少電姐
thanks
轉多幾分鐘就會停
等緊出MW3 Remastered(not MW3 202x),Price親手吊死makarov
有冇人知LEGO STAR WAR幾點會上架XGP
預今晚 11 / 12 掛
歪嬲
有冇師兄知道依家買機跟果18個月xgpu有冇使用期限?
最抵玩係咪先買gold三年+$10
過左年半後再用返跟機果 18個月?

見 gamepass 好似幾抵屌想轉會
black friday 優惠就完仲諗緊買唔買
送果6個月好似要4星期內用
登記完會佢通知你

同埋code易唔記得用
所以都係用左code+金會員咁升好啲

續會問題3年後再諗
勇者鬥惡龍同路飛無雙幾時落架?
15號,要玩就快
不過咁忟水啲成就可能做唔晒
如果想入手
係咪 正路去瘋澤 買機 再三年gold 會員 +10蚊
見佢有個優惠 2699
6個月 ultimate game pass 加多個手掣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞