Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
未呀 , 等下先 , 6 月有排
如果隻驚同時間有X/S 同Xbox One版本,咁其實我買One版本係咪等於玩到X/S版本?
No, xbox 分得兩個版本賣就即係唔同, 如果一樣嘅佢會自動淨係show 你部機啱用嘅版本
唔該曬
lm
唔同,例如 Fifa X/S 版先可以同ps5/Pc連機 , one版連唔到
儲夠REWARDS分先買
另外想問係唔係pc & console 都玩到
high on life 等中文
中唔中文唔緊要
啲字太細粒 希望佢有options俾我放大啲
最平係IGAMEBUY
一年310

overall 隻game 係爽快,難度唔高
英文亦唔係深,仲要有rick 同morty 瘋狂嘈住你

fallout doesnt allow you to do it
如果轉機有咩要注意?係唔係直接係新機上面登入返就得? 好驚d save 會無哂
有雲端save,乜都唔洗理
想問下有無人試過買到metal gear 雷電果隻game? 次次特價上次black Friday 話我無login, 今次年尾特價就咁話Error請重試,又無講詳細咩事剩係呢隻game先會咁, 之前買Bio 聖女密碼都無事
部機有無轉返港區呀,睇巴哈講台區會error買唔到
xbox呢樣野真係做得好,好似普通銀會員已經免費game save 上cloud
主要係考慮緊畫質會唔會有好大分別依家用S+4k電視玩Elden Ring, 覺得畫質好差
見而家xbox 有貨

本身有部ps5, 想轉會去xbox

見d pass 都有唔同玩法咁

想問下而家點買最抵?? 係咪齋買機,應唔應該跟佢買年pass 送6 個月?

感謝
1.齋買機 HKD 3880
2.上網買3年金會員 (最平見HKD 310 x 3)
3.入完金會員再比HKD 10 轉 3年GAMEPASS

=HKD 4820
thanks, 今晚即order

頂唔順ps5了
想問吓有冇人用ios遠程遊玩?冇試過成功連線,有冇人有解決方法?
巴打邊度有齋機買?
返去check 過,全部野都係香港區
唯有搵下有無CS Email比我問下
如冇中文配音都係冇咪分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞