Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
click入隻game有得睇
有冇人喺microsoft store買左xsx但好耐都冇收到送貨通知?
我聖誕前喺個website度買左, 揀左pick up. 但等左差唔多兩個星期都未收到通知拎機. game pass就activate咗
本身冇寫幾耐送?
建議你打去問問好喎
你答咗你自己了
要搵客服了
正常佢有貨順豐第2 日就出
FOJ 玩 XBOX
玩hitman好抵玩,齊哂3集
Immortality 劇情神作
不過推進劇情係靠9按畫面上面d物件
game play有等於冇

但劇情同演員真係救曬成隻game,算得上係藝術品 個人心中10/10
想問問有冇2人合作game推薦
It takes two
A way out
各類槍game
隻瘟疫傳說2 咁多bug , 成日要restart 果一節先過到關
感謝C hing , XGPU已續3年💪💪,同fd share仲除2好抵

讚完game pass好抵,想買隻特價game就出事

想買隻特價game,但係完全俾唔到錢,淨係出個咁嘅介面DIU
咩驚黎
我又係咁,最衰今日係公眾假期,微軟熱線又休息,想問下佢發生乜嘢事都唔得!眼白白睇住個折扣優惠期過咗又買唔到game,真係好谷氣!
今期microsoft rewards 又唔錯,玩佢指定嘅XGP game攞到成就即送500點,算係微軟送比玩家嘅新年小禮物啦!
有無試過上官網買?
個game pass睇完join唔落手以為最平果個(其實唔平)會有舊games玩, 完來唔係

日本仔d online service 真係on99
nso 比錢用遠古斷線網絡0
psn game pass比十幾隻game你玩就當係
game pass
收索錢賣完戰神廣告,返屋企就開心打XBOX
試過上官網買,用另一張信用卡,全部fail ;試下其他game比唔比到,屌佢,又有D game 比到錢,俾咗錢買隻唔想玩嘅,又要搞退錢;

https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/when-i-try-to-purchase-as-games-i-get-an-oops/882728fe-60d5-4e29-900f-d6b301574ff3
跟MS官方教嘅解決方法,都係廢嘅,冇撚用;

最後終於俾我搵到解決方法,location 轉去台灣,終於比到錢;
我估轉去外國都得,但我驚外國嗰隻唔係中文版

呢個年代仲會有呢D on9野,真係好抵鬧
Witcher 2 $34
屌我都係換卡又錯誤,特登買張$150去扣餘額又係唔得,原來要轉地區先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞