A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike
大學畢業都出唔到pool 一係極度港女 一係樣衰

agger 好少少既女仔已經比人搶曬

未見到大學有正常女仔冇男朋友
出黎社會更加欣宜level都有仔

一係就圈子問題
不過完全無人追過就真係....

唔好成日只係同返班女仔frd玩
試下走出comfort zone 搵男仔玩下…話唔定唔洗一個月就拖到件

識個兩個女仔圈 入面基本上都A0
一個圈話同年紀的無個睇得上眼
另一個就崇韓/鬼仔
點搞

眼角高到咁等做老姑婆啦

一係就圈子問題

試下走出comfort zone 搵男仔玩下…話唔定唔洗一個月就拖到件

另一個就崇韓/鬼仔
點搞

係唔係女仔都鍾意搵個大過自己嘅男朋友

一係就圈子問題

另一個就崇韓/鬼仔
點搞

係唔係女仔都鍾意搵個大過自己嘅男朋友

好似generally都係
讀緊u都出唔到pool
由細到大都冇人追
有暗戀下人既 不過唔多主動
最多主動text 幾次就冇下文
朋友話我樣同身材都okay
不過份人被動 少異性fd
見到啱feel 既仔仔仲會怕醜唔出聲
準備A0 grad

我都係讀緊u住埋hall都出唔到pool
一係本身唔差 但眼角高到離譜
一係無熟既男仔朋友
一係介心重

絲打我地點算好

儲定錢買姑婆屋

唔會既 可能有奇蹟出現呢

我22歲架啦

仲有時間既
大把人三十歲都未結婚

不過要等幾耐

我夢想係27歲結婚
夢想就係夢想 只係一場夢

一齊加油呀
夢想看似不切實際 其實很有意義

我過2個月都畢業啦
利申: 唔喺香港讀u
西痕就返5p la

連登都好多厹

一係就圈子問題

岩呀 根本女追男係超易

比女仔表白係咩感覺?
https://lihkg.com/thread/319869/page/1?ref=ios
睇完依個post就知女追男唔易啦

一係就圈子問題

岩呀 根本女追男係超易

比女仔表白係咩感覺?
https://lihkg.com/thread/319869/page/1?ref=ios
睇完依個post就知女追男唔易啦

如果對方無feel點都係難
主動啲識男仔
過左大學就玩完

絲打返工識唔到人?
但你未畢業應該好易識人 join 多兩個活動都夠啦

識人係易既
不過好多都係hi bye fd
可能係我廢
上到u 都冇人追一定偽柒爆😂😂😂😂
其實真係講機遇
有時條件唔錯但無人approach都無計

女人真係好,等人上門就得

參加下興趣班,裝個交友app,排住隊比你簡

想係學校識 好似冇網上識咁危險

上john

有上,支莊頹到仆街
女仔驚條撚

會唔會係樓主講開啲話題會唔會太偏門
又唔講飲食 其他人好難搵共同切入點同你傾

btw 我都唔係好識同陌生人開話題傾計
我都改善緊

又唔會 我冇乜特別喜好
多數同同學都係吹下學校活動 reg咩科好grade咁
同女仔係多d話題既
傾仔仔傾化妝傾八婆野

我都溝過女校女女
係較難搵話題但都搵到

巴打會同佢講d咩

咁讀完書出嚟會唔會好d?
自問未到欣宜level
會唔會係樓主講開啲話題會唔會太偏門
又唔講飲食 其他人好難搵共同切入點同你傾

btw 我都唔係好識同陌生人開話題傾計
我都改善緊

又唔會 我冇乜特別喜好
多數同同學都係吹下學校活動 reg咩科好grade咁
同女仔係多d話題既
傾仔仔傾化妝傾八婆野

同唔到男仔溝通

係呀 點算好
不過我都唔明
係咪有d女仔真係收得太埋想識都識唔到

收得太埋係因為眼角太高姐

收得太埋係咪姐係個人太摺唔出聲
好似唔關眼角高事
Tg:killgor

一係就圈子問題

有男仔fd 不過fd zone曬
唯有等開學再識過
我year4先醒覺去識女女, 但發現佢地好多都已經有男朋友
利申: engine A0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞