A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike
大學畢業都出唔到pool 一係極度港女 一係樣衰

agger 好少少既女仔已經比人搶曬

未見到大學有正常女仔冇男朋友
出黎社會更加欣宜level都有仔

一係就圈子問題
不過完全無人追過就真係....

唔好成日只係同返班女仔frd玩
試下走出comfort zone 搵男仔玩下…話唔定唔洗一個月就拖到件

有男仔fd 不過fd zone曬
唯有等開學再識過

我都比啲女仔friiendzone曬
其實真係講機遇
有時條件唔錯但無人approach都無計

女人真係好,等人上門就得

參加下興趣班,裝個交友app,排住隊比你簡

想係學校識 好似冇網上識咁危險

上john

無咩關係
蠢嘅人永遠會比人呃
你有腦或識搵個熟嘅朋友幫手分析下都唔會呃到你

我一年起碼有一兩個示好喎
講緊已經出黎做野
邊有咁多機遇
增值自己啦

巴打應該幾靚仔
有女主動示好
不過我都唔明
係咪有d女仔真係收得太埋想識都識唔到

收得太埋係因為眼角太高姐

唔係既 我都見有d女仔真係少同男仔溝通
當然正路係男方覺得佢正會自動搵位入

點自動搵位入
不過我都唔明

點自動搵位入

即係嗰啲架啦
Wts你傾公事 傾傾下傾埋私事
放學一齊行 問下功課咁囉

一係就圈子問題

試下走出comfort zone 搵男仔玩下…話唔定唔洗一個月就拖到件

識個兩個女仔圈 入面基本上都A0
一個圈話同年紀的無個睇得上眼
另一個就崇韓/鬼仔
點搞

我d朋友就係摺既 唔識同仔相處
同年紀睇得上眼既已經有女

一係就圈子問題

識個兩個女仔圈 入面基本上都A0
一個圈話同年紀的無個睇得上眼
另一個就崇韓/鬼仔
點搞

係唔係女仔都鍾意搵個大過自己嘅男朋友

個人認為冇所謂 相處得開心舒服就得
讀緊u都出唔到pool
由細到大都冇人追
有暗戀下人既 不過唔多主動
最多主動text 幾次就冇下文
朋友話我樣同身材都okay
不過份人被動 少異性fd
見到啱feel 既仔仔仲會怕醜唔出聲
準備A0 grad

我都係讀緊u住埋hall都出唔到pool

絲打
不過我都唔明

收得太埋係咪姐係個人太摺唔出聲
好似唔關眼角高事

兩樣都關事
我有個女仔fd,我識左佢廿年
佢樣正常又瘦嘅
但佢中學女校 上到大學又摺冇乜男仔fd
眼角同時極高
所以到而家都係a0
一係本身唔差 但眼角高到離譜
一係無熟既男仔朋友
一係介心重

中左2 3
1都可能有d

絲打我地點算好

儲定錢買姑婆屋

唔會既 可能有奇蹟出現呢

我22歲架啦

仲有時間既
大把人三十歲都未結婚

不過要等幾耐

我夢想係27歲結婚
夢想就係夢想 只係一場夢

一齊加油呀
夢想看似不切實際 其實很有意義

我過2個月都畢業啦
利申: 唔喺香港讀u

加油做野識返個
讀緊u都出唔到pool
由細到大都冇人追
準備A0 grad

絲打

住hall都冇pool出我諗真係樣問題
有冇睇隔離台個hall故?
Hall嘅淫亂生活冇你份即係連啲playboy 都睇唔上眼
唔出奇,有D 女仔樣樣都普通,但係就唔會想去追

女仔有咩特質會令人想去追
讀u無可能出唔到pool,樓誰讀咩科?
我year4先醒覺去識女女, 但發現佢地好多都已經有男朋友
利申: engine A0

sosad 不過等時畢業做工程會唔會更難識?
大學好似係Engine男仔既 marriage market
有錯勿屌

成日笑 充滿正能量 見到佢笑自己都會想笑

利申:顏值影響一切
好想pm哂上面啲正常樣絲打
喺香港地有正常樣做女朋友已經好好

女神高攀唔起
不要為拍拖而拍拖
女仔要保護自己
A0 不是問題 要學好相處 同 忍讓
帶眼識人

紅巴
不過我都唔明

點自動搵位入

即係嗰啲架啦

咁我收得皮
只有我主動對男神咁做
係有仔聊我吹水既
不過我冇諗太多
純當fd咁傾計
pm me
不過我都唔明

好似唔關眼角高事

兩樣都關事
佢樣正常又瘦嘅
眼角同時極高
所以到而家都係a0

呢兩樣真係死罪嚟
你有冇諗住點醒下你個fd
讀緊u都出唔到pool
由細到大都冇人追
準備A0 grad

絲打

住hall都冇pool出我諗真係樣問題
有冇睇隔離台個hall故?
Hall嘅淫亂生活冇你份即係連啲playboy 都睇唔上眼

住摺hall女層 隔離左右可以完全唔識

成日笑 充滿正能量 見到佢笑自己都會想笑

利申:顏值影響一切

細細粒成日笑都好可愛
不過我都唔明

好似唔關眼角高事

兩樣都關事
佢樣正常又瘦嘅
眼角同時極高
所以到而家都係a0

呢兩樣真係死罪嚟
你有冇諗住點醒下你個fd

點左佢好幾年啦
最弊佢係牛皮燈籠呢
不過我都唔明

點自動搵位入

即係嗰啲架啦

咁我收得皮
只有我主動對男神咁做
係有仔聊我吹水既
不過我冇諗太多
純當fd咁傾計

可能係人地覺得你fdzone左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞