A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike
唔出奇,有D 女仔樣樣都普通,但係就唔會想去追

女仔有咩特質會令人想去追

成日笑 充滿正能量 見到佢笑自己都會想笑

利申:顏值影響一切

細細粒成日笑都好可愛

細細粒已經好可愛

利申:好中意細細粒,可愛型嘅女仔
會好想照顧佢,保護佢
俾佢嗲兩嗲就會融哂
好老實講
我唔係好明點解要對男仔咁有戒心
有冇諗過係expectation management出事呢
眼角高->搵唔到白馬王子->個人再摺d->認為自己係顏如玉->眼角再高d
根本成個loop黎,同埋所謂眼角高姐係指d咩
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

靚仔又覺得冇本心
主動又覺得人狗公
被動又覺得踢極唔郁+女仔冇理由主動
毒撚唔洗講啦
好老實講
有冇諗過係expectation management出事呢
眼角高->搵唔到白馬王子->個人再摺d->認為自己係顏如玉->眼角再高d
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

我覺得有部份女性去到某個歲數 就會開始理性諗嘢
諗自身現實 男方有冇錢 收入高唔高 之後生活
而導致佢地好理性有結果 就係唔拍拖
唔出奇,有D 女仔樣樣都普通,但係就唔會想去追

女仔有咩特質會令人想去追

成日笑 充滿正能量 見到佢笑自己都會想笑

利申:顏值影響一切

細細粒成日笑都好可愛

細細粒已經好可愛

利申:好中意細細粒,可愛型嘅女仔
會好想照顧佢,保護佢
俾佢嗲兩嗲就會融哂

我講緊tvb個細細粒
好老實講
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

靚仔又覺得冇本心
主動又覺得人狗公
毒撚唔洗講啦

主動好呀 我都想有人對我主動
毒撚冇咁多女仔fd 更有安全感
好老實講
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

靚仔又覺得冇本心
主動又覺得人狗公
毒撚唔洗講啦

Pmed
夠主動未
好老實講
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

靚仔又覺得冇本心
主動又覺得人狗公
毒撚唔洗講啦

Pmed
夠主動未

唔識收pm
好老實講
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

靚仔又覺得冇本心
主動又覺得人狗公
毒撚唔洗講啦

Pmed
夠主動未

唔識收pm

教完你係咪同我傾計先
好老實講
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

同意
但好明顯呢種女仔人生冇大志冇目標

其實男仔冇錢唔緊要
最緊要人窮志不窮
有上進心就ok
好老實講
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

同意

其實男仔冇錢唔緊要
最緊要人窮志不窮
上進心就ok

呢個term呢 其實就好敏感的
你點定義
又要看文字繪圖
好老實講
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

同意

其實男仔冇錢唔緊要
最緊要人窮志不窮
上進心就ok

呢個term呢 其實就好敏感的
你點定義

知道自己長處
定立工作目標 e.g.幾歲前要做到咩位,收入幾多
會計劃將來
小妹愚見,不喜勿插
好老實講
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

靚仔又覺得冇本心
主動又覺得人狗公
毒撚唔洗講啦

Pmed
夠主動未

唔識收pm

教完你係咪同我傾計先

賜教plz
好老實講
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

靚仔又覺得冇本心
主動又覺得人狗公
毒撚唔洗講啦

我建議啦
其實妝化唔化,裙著唔著都好閒,我女朋友由岩岩識佢到依家都冇化過妝,裙都極少著
好多時係性格決定
反而個人去多d唔同地方玩,特別係冇咩熟人既地方就最好,逼自己social,試下同唔同男仔傾下計,用下唔同方法同佢地傾,慢慢就會知男仔想要咩同點諗

收到,謝巴打賜教
樓主係咪有機會你情況同我一樣
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
冇咩想拍拖欲望,除左大時大節想搵個人陪下過
一個人 有朋友 有興趣 有生活 過得唔錯
一直都單身 所以習慣單身
反而會驚驚地拍拖

直到你身邊朋友問你感情狀況,佢地替你心急
你先會開始心急

唉...

同上呀 同埋通常啱feel果d都有女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞