A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike
不過講真,其實正正常常既女仔都應該會有人
Approach ,多數都係女既眼角太高,再唔係
無視左人地

利申個人觀察,不喜勿插

你岩
Pm 晒上面班絲打

好想同你地認真談戀愛
中學女校,大學文科
準備a0 grad
之前傻下傻下去左搵睇相佬問姻緣
佢話唔會有拖拍,嫁唔出
我唔想a0死

你的樣子如何

中間正正常常
大學呢幾年開始學下扮靚咁

上莊住hall?

住好近學校無住hall 都無上莊
自問都算social又唔港女性格
可能真係無乜吸引力

多唔多男仔fd?

幾個 真係唔多

中學女校?
中學女校,大學文科
準備a0 grad
佢話唔會有拖拍,嫁唔出
我唔想a0死

你的樣子如何

中間正正常常

上莊住hall?

可能真係無乜吸引力

會唔會識人唔多
pool內少仔自然難出pool

呢一兩年有出去join下活動
諗住識下人
而家都有主動同男仔講野
只不過全部都係O
其實我覺得A0好多都係性格問題

我認

我都係 唉
利申 A0

我都覺得係

利申A0

試過追2個A0既女仔 勁難搞
身邊又有幾個A0既女性朋友
佢地完全唔係樣既問題

佢地性格點難頂
巴打可唔可以分享下
等我學下野唔好咁做
中學女校,大學文科
準備a0 grad
佢話唔會有拖拍,嫁唔出
我唔想a0死

你的樣子如何

中間正正常常

上莊住hall?

可能真係無乜吸引力

會唔會識人唔多

諗住識下人
而家都有主動同男仔講野
只不過全部都係O

竟然 絲打係咪讀多女學校
點解d男仔咁搶手
Pmed
中學女校,大學文科
準備a0 grad
佢話唔會有拖拍,嫁唔出
我唔想a0死

其實女校真係好多寶
但好可惜佢地唔識點同男仔相處
中學時代又成班女ff第時個男朋友係幾咁白馬王子
但現實有幾多人真係王子 就算有
你係公主咩?公主病就有
我嗰個廿年女仔fd就係咁

太多不切實際既幻想
可能係A0 女既死症

我次次聽佢講男朋友條件真係反哂白眼嘔哂泡

係條件喎 唔係理想男朋友喎

其實當你真係遇到一個鐘意既人
之前訂既所有條件可以完全作廢
幾鐘意衛蘭首街燈晚餐
誰活著未靠感覺做人才可悲
陪你到處吃街燈晚餐極歡喜
到底斤斤計較既愛情可以有幾幸福

最弊係佢地見人一唔啱自己條件即係閂閘唔俾機會人
都冇機會認識 點知啱唔啱
有時唔係人唔俾機會你
而係你唔俾機會人

係既
相處落先會知夾唔夾

有d街都唔撚出 驚死蝕底咁 又唔係現實未見過面

咁又唔好 朋友都可以出個街食個飯咁
佢地好似太敏感

咁冇辦法啦 响錯的時間遇上佢
絲打加油搵新target啦

你都係呀絲打

對的人 錯的時間

冇計啦 所以timing真係好緊要

錯嘅時間真係好心up
唔知要幾耐時間先可以再次遇翻啱嘅人

呢d要睇緣份啦 唔知幾耐先會遇到自己個soulmate

通常Soulmate 都淨係做到朋友
我個人覺得

咁又係喎 通常係最熟嘅男仔frd
想問絲打如果你開頭對個男仔冇興趣 係咪就算佢點搵你都唔會有?

唔一定嘅 我覺得識耐左 你比signal佢 個女仔都應該會feel到

事關追緊個女仔一星期左右 次次搵佢一係唔覆一係勁hea... 似要放棄了

同佢做住朋友先啦 可能耐左就發現你嘅好呢 你唔試點知有冇機呀

你的樣子如何

中間正正常常

上莊住hall?

可能真係無乜吸引力

會唔會識人唔多

諗住識下人
而家都有主動同男仔講野
只不過全部都係O

點解d男仔咁搶手

成間學校都係女
供過於求咁 我識嘅女同學都係a0
a0 9月yr2
冇住hall冇上莊
因為retake過,唔想浪費讀書機會
所以比起reu, 寧願摺拉温書爆gpa

雖然外表ok, 活躍,成日笑
曾經同有一班男仔日日一齊上堂,食lunch
只係同學關係,連約出去校外都冇試過
佢地有約過,但我住新界西唔方便

同ocamp既dorm mate都有reu過幾次,
表面上扮到好yo得既,
但係其實內心覺得似"應酬"班yo得既同學
中學女校,大學文科
準備a0 grad
佢話唔會有拖拍,嫁唔出
我唔想a0死

其實女校真係好多寶
你係公主咩?公主病就有

我咪女校喔 u仲要係幼教
a0 9月yr2
冇住hall冇上莊

表面上扮到好yo得既,

一日毒,一世毒
試過有靚仔fd約我睇戲,但我最後冇去到
因為覺得同佢認識唔深,費事有誤會
留tg 留tg
狗公們齊齊搵食

留過tg比人問做唔做sp

你的樣子如何

中間正正常常

上莊住hall?

可能真係無乜吸引力

會唔會識人唔多

諗住識下人
而家都有主動同男仔講野
只不過全部都係O

點解d男仔咁搶手

成間學校都係女

咁多競爭
有冇聯校活動 或者parttime intern個d 識下人
我返學果班女個樣或者性格正常d既係入U前就出晒pool
身邊根本冇機會識到女 除左上莊果年叫識過下

點解會識唔到A0女
我識好多

我身邊都好多 有d好恨出pool 有d好enjoy單身
a0 9月yr2
冇住hall冇上莊

表面上扮到好yo得既,

認同呀 我d omate一早消失曬
連reu 都冇
平時摺讀書 想識個真心朋友都難
何況係男女朋友
中學女校,大學文科
準備a0 grad
佢話唔會有拖拍,嫁唔出
我唔想a0死

其實女校真係好多寶
你係公主咩?公主病就有

我咪女校喔 u仲要係幼教

聽個讀幼教既fd講
成班好似得一個男仔
出左pool既
d囡最常用嚟自我安慰五大理由
1. 太男仔頭 俾男仔當兄弟
2. 太被動 唔識主動 "唔識姣仔"
3. 圈子冇男仔朋友
4. 戒心重
5. 眼角高 鍾意既人唔鍾意自己

其實 當去到大學 呢個9成男性都受雄激素控制 下體=指南針既時期 你都冇人approach既話 只係有一個原因
1. 你毫無性吸引力

完 唔好再FF自己其實唔錯 只係唔識點係情場角力啦唔該

我係比人話太主動 唔識防人果種喎 仲要比有女嘅上頭當住佢女友面flirt我
a0 9月yr2
冇住hall冇上莊

表面上扮到好yo得既,

一日毒,一世毒
試過有靚仔fd約我睇戲,但我最後冇去到
因為覺得同佢認識唔深,費事有誤會

點解 難得有靚仔約
當朋友出下街都得既

上莊住hall?

可能真係無乜吸引力

會唔會識人唔多

諗住識下人
而家都有主動同男仔講野
只不過全部都係O

點解d男仔咁搶手

成間學校都係女

咁多競爭
有冇聯校活動 或者parttime intern個d 識下人

以前中學好興joint school活動
人地溝緊仔個時,我就好認真咁幫手搬野身水身汗做oc
諗番都覺得自己傻傻地
d囡最常用嚟自我安慰五大理由
1. 太男仔頭 俾男仔當兄弟
2. 太被動 唔識主動 "唔識姣仔"
3. 圈子冇男仔朋友
4. 戒心重
5. 眼角高 鍾意既人唔鍾意自己

其實 當去到大學 呢個9成男性都受雄激素控制 下體=指南針既時期 你都冇人approach既話 只係有一個原因
1. 你毫無性吸引力

完 唔好再FF自己其實唔錯 只係唔識點係情場角力啦唔該

我係比人話太主動 唔識防人果種喎 仲要比有女嘅上頭當住佢女友面flirt我

個上頭會唔會係借你過橋
激佢女朋友

上莊住hall?

可能真係無乜吸引力

會唔會識人唔多

諗住識下人
而家都有主動同男仔講野
只不過全部都係O

點解d男仔咁搶手

成間學校都係女

咁多競爭

以前中學好興joint school活動
人地溝緊仔個時,我就好認真咁幫手搬野身水身汗做oc
諗番都覺得自己傻傻地

絲打你盡責姐
不過有機會要把握呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞