A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike
d囡最常用嚟自我安慰五大理由
1. 太男仔頭 俾男仔當兄弟
2. 太被動 唔識主動 "唔識姣仔"
3. 圈子冇男仔朋友
4. 戒心重
5. 眼角高 鍾意既人唔鍾意自己

其實 當去到大學 呢個9成男性都受雄激素控制 下體=指南針既時期 你都冇人approach既話 只係有一個原因
1. 你毫無性吸引力

完 唔好再FF自己其實唔錯 只係唔識點係情場角力啦唔該

我係比人話太主動 唔識防人果種喎 仲要比有女嘅上頭當住佢女友面flirt我

個上頭會唔會係借你過橋
激佢女朋友

個上頭出曬名通街食女架 佢女友好似興興地咁 所以我自己走人

正fuck boy 女友面前都咁做

條友對女好溫柔架 有次叫完佢幫我攞野 我攞返果陣趁機掃我隻手 我一直都覺得佢勁好人 估佢唔到

ocamp round status見過有個男既A10,
見同組有個O1左1年半既女仔就話:
咦?!年半岩岩好,又係生厭既時候
之後係咁約個女仔去打麻雀

咁都得 組爸啱佢呀

但係佢組仔又唔係,組爸又唔係
樓主係咪有機會你情況同我一樣
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
冇咩想拍拖欲望,除左大時大節想搵個人陪下過
一個人 有朋友 有興趣 有生活 過得唔錯
一直都單身 所以習慣單身
反而會驚驚地拍拖

直到你身邊朋友問你感情狀況,佢地替你心急
你先會開始心急

唉...

6. 不求回應的浪漫傾向(Lithromantic)

根據 http://asexuality.org ,這一種浪漫傾向的人會對人產生浪漫之愛,但不需要對方回應。該網站還提到:「他們甚至會排斥對方回應浪漫情感。」

A0女真係好怕事

a0 女表示
同男仔做唔太熟既fd/同學都ok
但拍拖就有d驚
大家好
A0男可以入來傾下計嗎?

Hello

絲打多多指敎
之前一直係CD-ROM,因為見到呢個POST所以註冊
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

根據 http://asexuality.org ,這一種浪漫傾向的人會對人產生浪漫之愛,但不需要對方回應。該網站還提到:「他們甚至會排斥對方回應浪漫情感。」

A0女真係好怕事

a0 女表示
但拍拖就有d驚

呢樣野真係會嚇怕好多男仔
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

A0女真係好怕事

a0 女表示
但拍拖就有d驚

好似我呢啲毒J可能就因為咁縮沙
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

A0女真係好怕事

a0 女表示
但拍拖就有d驚

係咪對男仔有好感就唔知點相處咁

有好感 = 中意?
呢個問題都可以諗好耐
諗諗下就淡左感覺
然後又覺得做普通同學就算,唔洗煩
中學女校,大學文科
準備a0 grad
之前傻下傻下去左搵睇相佬問姻緣
佢話唔會有拖拍,嫁唔出
我唔想a0死

其實女校真係好多寶
但好可惜佢地唔識點同男仔相處
中學時代又成班女ff第時個男朋友係幾咁白馬王子
但現實有幾多人真係王子 就算有
你係公主咩?公主病就有
我嗰個廿年女仔fd就係咁

我咪女校喔 u仲要係幼教

正喎
溝緊個女仔應該A0
有d吃力但都仲駕馭到
不過佢都幾靚 一定有人追
想問呢d女對男朋友係咪有好高要求

以我A0經驗,我覺得A0女對愛情有種期望
所以你盡量暗地裡試探下佢理想型
再滿足佢呢種投射
會令佢對你容易有feel
不過我覺得幾靚唔一定代表有人追
因為性格同主動性都有影響
就算有人追都唔代表佢覺得岩feel
加油

佢都示好架喇
想知佢點諗

點示好法 你同佢進展成點

總之就快少個A0女
Btw 其實有d怕佢對拍拖太多ff 而我俾唔到好多野佢

睇過巴打啲感情台comment
好識溝女
求教學
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

A0女真係好怕事

a0 女表示
但拍拖就有d驚

有好感 = 中意?
呢個問題都可以諗好耐
諗諗下就淡左感覺

除咗返學之外,有冇機會接觸多啲? 了解佢份人係點
中學女校,大學文科
準備a0 grad
之前傻下傻下去左搵睇相佬問姻緣
佢話唔會有拖拍,嫁唔出
我唔想a0死

其實女校真係好多寶
但好可惜佢地唔識點同男仔相處
中學時代又成班女ff第時個男朋友係幾咁白馬王子
但現實有幾多人真係王子 就算有
你係公主咩?公主病就有
我嗰個廿年女仔fd就係咁

我咪女校喔 u仲要係幼教

正喎

Btw我個廿年fd都係女校
準備入幼教
真係唔知點幫佢好
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

A0女真係好怕事

a0 女表示
但拍拖就有d驚

有好感 = 中意?
呢個問題都可以諗好耐
諗諗下就淡左感覺

有無d好強烈感覺架
好難淡個種

講番個靚仔fd先
本身都對佢冇咩feel
有次我比個女仔fd放飛機,同時因為學業野唔開心,揾唔到人傾訴,
我就在ig度po左張顯示到我位置既相
(純粹投其影地下,但咁岩睇到係幾號lecture門前),
再打左句:我想有一個朋友,
點知5min後,佢就出現左話:你有個fd係度,
之後又問我咩事,聽我傾訴咁樣。
呢件事之後,我就對佢有種"感激"(?!) 既心
不過我都唔知佢係路過定係點
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

A0女真係好怕事

a0 女表示
但拍拖就有d驚

有好感 = 中意?
呢個問題都可以諗好耐
諗諗下就淡左感覺

佢住hall既,但我又冇住hall
同佢又唔同系
佢又成日走堂係hall度唔知做咩
佢講過佢成日走堂,所以冇咩女同學
大家好

Hello

絲打多多指敎

多謝巴打支持 受寵若驚

A0女真係好怕事

a0 女表示
但拍拖就有d驚

有好感 = 中意?
呢個問題都可以諗好耐
諗諗下就淡左感覺

佢住hall既,但我又冇住hall
同佢又唔同系
佢又成日走堂係hall度唔知做咩
佢講過佢成日走堂,所以冇咩女同學

其實通常個男仔引起到你注意
令你成日諗起佢
九成最後都會動左心
再加上最後靚仔嗰一成

這些機會
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

A0女真係好怕事

a0 女表示
但拍拖就有d驚

所以我溝得好吃力

我都係
唔知點解覺得同異性既親密關係有d尷尬
大家好

Hello

絲打多多指敎

多謝巴打支持 受寵若驚

A0夜貓
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

A0女真係好怕事

a0 女表示
但拍拖就有d驚

有好感 = 中意?
呢個問題都可以諗好耐
諗諗下就淡左感覺

有無d好強烈感覺架
好難淡個種

而家呢個男仔兩個幾月冇見
但我竟然未忘記到佢
可能再耐d就會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞