A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike

絲打多多指敎
之前一直係CD-ROM,因為見到呢個POST所以註冊

多謝巴打支持 受寵若驚

A0夜貓

屌訓唔著
巴打你都係

我不嬲都係夜貓黎

人愈大,愈夜訓,
11pm會有d眼訓,但捱過左就完全無睡意

女人唔瞓好易殘
仲好似會影響發育
但真係瞓唔著

我由細到大都好夜訓 唔怪得對波唔識大
依個年代係咪冇晒以前自然相識,慢慢發展既關係?
係咪因為通訊易左,積極既人更積極,被動既人顯得更被動?
定係本身就冇

我自己覺得男仔唔做嘢一定食長齋

因為好多女唔會做主動

其實我覺得女做主動最好 係主動比第一次signal人
因為男追女 女真係唔多唔少都驚人地另有目的
女追男會唔會少啲利益衝突 男追女 女唔鐘意有機會覺得冒犯話人狗公 女追就唔會

無意冒犯
巴打係咪a0?
感覺上巴打似想識女但冇膽識?
女追都會俾人話發姣姐
其實男追女 女追男都有一樣風險
但社會風氣係男做主動
你下下船頭驚鬼船尾驚賊又要女主動
我就算係女 本身對你有好感
最後都係會怕左你
A0 仔訓路着留個言
中學男校,大學有過兩個crush,不過一發現自己對佢有好感就驚,驚唔識同佢相處,驚自己未ready拍拖,最後唔敢追人
其實男女都一樣,做主動果個都係會驚

冇錯 總有一方要踏出一步做主動
被動個方如果唔比feedback
真係會令人好淆
唔敢再做任何野
特別係對A0既人嚟講

就正如我留左tg你都唔俾feedback 我

我淆呀
一直比屌你

呢d 咪A0問題囉

Sosad
咁喺個post傾多陣計先囉
不過凡事都有第一次嘅
定係本身就冇

因為好多女唔會做主動

但會比咩signal

我就主動add 通訊軟件
得閒搵佢吹下水咁
對佢既關心會比其他仔多
係咁多

正喎

Btw我個廿年fd都係女校
準備入幼教
真係唔知點幫佢好

佢咁多樣野加埋真係難搞d

已經成日介紹男仔俾佢識
但佢又嫌三嫌四
佢又唔係唔想拍拖
佢係想搵個好完美嘅男仔
然後一擊直落結婚生仔

其實做介紹人都幾煩
好就話姐,唔好分分鐘俾兩個人怨你靠害

之前試過
而家同女方fd都做唔成
扯皮條真係不了

其實拍拖直落結婚本身冇咩問題
係佢on9以為自己咁有條件姐
好老實講,雖然唔知佢有咩條件,但滿足到佢果d又會唔會揀佢先
又係一個Expectation management出事既人

得罪講句
我肯定呢個世界冇佢想要嘅男人

好似好衰,好似喺連登唱佢咁
好彩佢冇睇姐
臨到埋牙就會自己縮沙 點算好

點解 係男人就比d勇氣

雖然我都成日淆底

打仗出擊都要講成功率有幾大啦
俾適當既暗示人地啦

俾咩暗示好
主動約佢?會唔會太over
好似話會唔珍惜 被當後備
A0 仔訓路着留個言
中學男校,大學有過兩個crush,不過一發現自己對佢有好感就驚,驚唔識同佢相處,驚自己未ready拍拖,最後唔敢追人

真係會令人好淆
唔敢再做任何野
特別係對A0既人嚟講

我淆呀
一直比屌你

呢d 咪A0問題囉

diu一陣* 打錯
定係本身就冇

因為好多女唔會做主動

但會比咩signal

得閒搵佢吹下水咁
對佢既關心會比其他仔多
係咁多

除非個男仔對你好反感
唔係咁樣已經好夠
定係本身就冇

因為好多女唔會做主動

女追男會唔會少啲利益衝突 男追女 女唔鐘意有機會覺得冒犯話人狗公 女追就唔會

女追男隔層紗 男追女隔重山
其實男仔好在意自己對個女仔既初次形象
所以會一係好撚多野講,另外就講dd野就算
基本上第一種人起碼fail幾次先會溝到女
我就是人辦

我a0 一直都好撚驚比人拒絕會比人笑9
由其連登咁撚多po笑毒撚

絲打多多指敎
之前一直係CD-ROM,因為見到呢個POST所以註冊

多謝巴打支持 受寵若驚

A0夜貓

屌訓唔著
巴打你都係

我不嬲都係夜貓黎

人愈大,愈夜訓,

女人唔瞓好易殘
仲好似會影響發育
但真係瞓唔著

由今日早d瞓 二度發育
A0 仔訓路着留個言

真係會令人好淆
唔敢再做任何野
特別係對A0既人嚟講

我淆呀
一直比屌你

呢d 咪A0問題囉

diu一陣* 打錯

等你加我
臨到埋牙就會自己縮沙 點算好

點解 係男人就比d勇氣

雖然我都成日淆底

打仗出擊都要講成功率有幾大啦
俾適當既暗示人地啦

俾咩暗示好
主動約佢?會唔會太over
好似話會唔珍惜 被當後備

咁睇下你有幾想同呢個人一齊喇
得罪講句 上網識人最好一開波就睇左樣先
唔係傾耐大家沉左是旦一方睇唔岩樣 變冷淡
另一方都好難受
定係本身就冇

因為好多女唔會做主動

我就是人辦

好撚多野講都okay呀
起碼可以carry成個對話
唔怕無野講 or 有冷場
定係本身就冇

因為好多女唔會做主動

我就是人辦

我a0 一直都好撚驚比人拒絕會比人笑9
由其連登咁撚多po笑毒撚

老套啲咁講
怯 你就輸成世
肯試 可能得
唔試 一定唔得

如果有一日你望住心儀嘅女仔俾人溝左
而原因係個女仔見你一直都冇反應覺得你唔中意佢
所以揀左第二個
你會點?
得罪講句 上網識人最好一開波就睇左樣先
唔係傾耐大家沉左是旦一方睇唔岩樣 變冷淡
另一方都好難受

呢個真

A0夜貓

屌訓唔著
巴打你都係

我不嬲都係夜貓黎

人愈大,愈夜訓,

女人唔瞓好易殘
仲好似會影響發育
但真係瞓唔著

由今日早d瞓 二度發育

算吧啦 聽日同樣時間你都係上緊連登炸
話自己條件唔差
都無仔溝 個D女

先最鐘意釣人胃口
然後要求多多
定係本身就冇

因為好多女唔會做主動

但會比咩signal

得閒搵佢吹下水咁
對佢既關心會比其他仔多
係咁多

除非個男仔對你好反感
唔係咁樣已經好夠

之後呢 繼續搵佢定等佢主動返
如果佢一直被動 係咪姐係想我自動collect skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞