A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike
鍾意瀨a0原汁原味閪 pmpm
大學畢業都出唔到pool 一係極度港女 一係樣衰

agger 好少少既女仔已經比人搶曬

利申:未畢業
5p交友區

利申:唔識用pm功能
有冇咁撚多A0女呀

我身邊大部分fd都係

唔好信 我慣架啦
會唔會係樓主講開啲話題會唔會太偏門
又唔講飲食 其他人好難搵共同切入點同你傾

btw 我都唔係好識同陌生人開話題傾計
我都改善緊

又唔會 我冇乜特別喜好
多數同同學都係吹下學校活動 reg咩科好grade咁
同女仔係多d話題既
傾仔仔傾化妝傾八婆野
主動啲識男仔
過左大學就玩完
其實真係講機遇
有時條件唔錯但無人approach都無計

女人真係好,等人上門就得

參加下興趣班,裝個交友app,排住隊比你簡

想係學校識 好似冇網上識咁危險

上john
會唔會係樓主講開啲話題會唔會太偏門
又唔講飲食 其他人好難搵共同切入點同你傾

btw 我都唔係好識同陌生人開話題傾計
我都改善緊

又唔會 我冇乜特別喜好
多數同同學都係吹下學校活動 reg咩科好grade咁
同女仔係多d話題既
傾仔仔傾化妝傾八婆野

同唔到男仔溝通

未見到大學有正常女仔冇男朋友
出黎社會更加欣宜level都有仔

一係就圈子問題
不過完全無人追過就真係....
其實真係講機遇
有時條件唔錯但無人approach都無計

女人真係好,等人上門就得

參加下興趣班,裝個交友app,排住隊比你簡

想係學校識 好似冇網上識咁危險

上john

無咩關係
蠢嘅人永遠會比人呃
你有腦或識搵個熟嘅朋友幫手分析下都唔會呃到你
不過我都唔明
係咪有d女仔真係收得太埋想識都識唔到

收得太埋係因為眼角太高姐
Tg:killgor

未見到大學有正常女仔冇男朋友
出黎社會更加欣宜level都有仔

一係就圈子問題
不過完全無人追過就真係....

唔好成日只係同返班女仔frd玩
試下走出comfort zone 搵男仔玩下…話唔定唔洗一個月就拖到件

識個兩個女仔圈 入面基本上都A0
一個圈話同年紀的無個睇得上眼
另一個就崇韓/鬼仔
點搞
讀緊u都出唔到pool
由細到大都冇人追
無暗戀下人 都唔多主動
朋友話我樣同身材都唔okay
不過份人被動 少異性fd
見到啱feel 既仔仔仲會怕醜唔出聲
準備A0 grad

絲打我地點算好

儲定錢買姑婆屋

唔會既 可能有奇蹟出現呢

我22歲架啦

仲有時間既
大把人三十歲都未結婚

不過要等幾耐

樣係一個問題
啱唔啱嘴型又係一個問題

試過一個女仔樣正常
但完全講嘅嘢係九唔搭八
就算佢係秒回而且又唔hea
但我完全唔識點應佢
基本上佢一答就等於係話題終結者
我本身都對佢算有興趣
一開頭都會係咁開話題
但耐左就
最後好冇癮唔再搵佢

你同佢講咩話題?
可能佢唔明就就求其9 up
利申:我係

我都遇過
feel到個女仔有心回,但佢好似唔識同人傾計咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞