A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike

A0夜貓

屌訓唔著
巴打你都係

我不嬲都係夜貓黎

人愈大,愈夜訓,
11pm會有d眼訓,但捱過左就完全無睡意

女人唔瞓好易殘
仲好似會影響發育
但真係瞓唔著

我由細到大都好夜訓 唔怪得對波唔識大

由今日早d瞓 二度發育

算吧啦 聽日同樣時間你都係上緊連登炸

又比巴打發現左
依個年代係咪冇晒以前自然相識,慢慢發展既關係?
係咪因為通訊易左,積極既人更積極,被動既人顯得更被動?
定係本身就冇

我自己覺得男仔唔做嘢一定食長齋

因為好多女唔會做主動

其實我覺得女做主動最好 係主動比第一次signal人
因為男追女 女真係唔多唔少都驚人地另有目的
女追男會唔會少啲利益衝突 男追女 女唔鐘意有機會覺得冒犯話人狗公 女追就唔會

女追男隔層紗 男追女隔重山
其實男仔好在意自己對個女仔既初次形象
所以會一係好撚多野講,另外就講dd野就算
基本上第一種人起碼fail幾次先會溝到女
我就是人辦

我a0 一直都好撚驚比人拒絕會比人笑9
由其連登咁撚多po笑毒撚

老套啲咁講
怯 你就輸成世
肯試 可能得
唔試 一定唔得

如果有一日你望住心儀嘅女仔俾人溝左
而原因係個女仔見你一直都冇反應覺得你唔中意佢
所以揀左第二個
你會點?

笑咪笑
第時溝到女咪得
幾時溝到就理撚得佢

咪係
到時出個post屌返笑你d人啦
做個最後的勝利者
定係本身就冇

因為好多女唔會做主動

女追男會唔會少啲利益衝突 男追女 女唔鐘意有機會覺得冒犯話人狗公 女追就唔會

我就是人辦

老套啲咁講
怯 你就輸成世
肯試 可能得
唔試 一定唔得

所以揀左第二個
你會點?

笑咪笑
第時溝到女咪得
幾時溝到就理撚得佢

多謝巴打
有冇方法抄牌被拒絕而不失霸氣
定係本身就冇

因為好多女唔會做主動

但會比咩signal

我就主動add 通訊軟件
得閒搵佢吹下水咁
對佢既關心會比其他仔多
係咁多

除非個男仔對你好反感
唔係咁樣已經好夠

之後呢 繼續搵佢定等佢主動返
如果佢一直被動 係咪姐係想我自動collect skin

學上面巴打講,正常男仔見到咁都知咩事
如果俾曬位都唔做下嘢,咁就叫佢collect skin喇

因為好多女唔會做主動

我就是人辦

老套啲咁講
怯 你就輸成世
肯試 可能得
唔試 一定唔得

所以揀左第二個
你會點?

笑咪笑
第時溝到女咪得
幾時溝到就理撚得佢

多謝巴打

我一開始俾樓主收皮有冇失霸氣

因為好多女唔會做主動

我就是人辦

老套啲咁講
怯 你就輸成世
肯試 可能得
唔試 一定唔得

所以揀左第二個
你會點?

笑咪笑
第時溝到女咪得
幾時溝到就理撚得佢

唔俾女拒絕過幾次點識溝女呀

巴打大神

我就是人辦

老套啲咁講
怯 你就輸成世
肯試 可能得
唔試 一定唔得

所以揀左第二個
你會點?

笑咪笑
第時溝到女咪得
幾時溝到就理撚得佢

多謝巴打

我一開始俾樓主收皮有冇失霸氣

多謝你先
讀緊u都出唔到pool
由細到大都冇人追
有暗戀下人既 不過唔多主動
最多主動text 幾次就冇下文
朋友話我樣同身材都okay
不過份人被動 少異性fd
見到啱feel 既仔仔仲會怕醜唔出聲
準備A0 grad

叔叔錫
如果個post 變左A0仔揮手區就會人都無多個
所以樓豬唔洗擔心
下次試下番學着住件 "我係A0" 係衫就好快出到pool
定係本身就冇

因為好多女唔會做主動

我就是人辦

老套啲咁講
怯 你就輸成世
肯試 可能得
唔試 一定唔得

所以揀左第二個
你會點?

笑咪笑
第時溝到女咪得
幾時溝到就理撚得佢

多謝巴打

你返工既就扮有公事
問佢拎contact 之後再傾
返學就盡量睇下有冇機會同組project
總之用正當理由
佢好難拒絕你

因為好多女唔會做主動

我就是人辦

好撚多野講都okay呀
起碼可以carry成個對話
唔怕無野講 or 有冷場

d女會驚架

少少dead air好撚過

第一次溝:原來條女有仔,但我仲係咁flirt佢,搞到佢好煩
第二次溝:同個女仔幾好傾,但最衰自己唔生性,冇勇氣追埋落去,因為個女仔有時沖沖下涼都會覆我msg
第三次溝:自己衰煩親條女
第四次溝: 根本條女係好事業型,好追求成績同刷cv,但同時又叫曬春話冇仔
第五次溝:終於得,不過係俾女朋友逼宮

最後都係要女方出手
所以女仔係拍拖方面可以話有主導權
女仔唔好太過驚做主動
俾適量既提示人地先識do
正如做數都會斬開幾廿步啦
一開波就叫你搵最後果步既答案你都唔識啦
如果真係冇feel既可以之後hea覆/唔覆個男仔
人地自然死心

d仔會唔會好憎我,覺得咁樣做係收兵
如果個post 變左A0仔揮手區就會人都無多個
所以樓豬唔洗擔心
下次試下番學着住件 "我係A0" 係衫就好快出到pool

咁可能會變校服
讀緊u都出唔到pool
由細到大都冇人追
準備A0 grad

我都係讀緊u住埋hall都出唔到pool

絲打

住hall都冇pool出我諗真係樣問題
有冇睇隔離台個hall故?
Hall嘅淫亂生活冇你份即係連啲playboy 都睇唔上眼

d hall摺到仆街 個個都冇交流
A0絲

其實好想知道d男仔係咪唔鐘意女仔太毒
即係會日日睇動畫同打機 個人又宅
讀緊u都出唔到pool
由細到大都冇人追
準備A0 grad

我都係讀緊u住埋hall都出唔到pool

絲打

住hall都冇pool出我諗真係樣問題
有冇睇隔離台個hall故?
Hall嘅淫亂生活冇你份即係連啲playboy 都睇唔上眼

住摺hall女層 隔離左右可以完全唔識

我都係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞