A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike
A0 仔

15X 矮仔
其實唔只外在 內在都好重要
我身邊都有d咁既fd 睇外表真係覺得佢冇男友好出奇 但識落就知點解佢冇男友
好老實講
我唔係好明點解要對男仔咁有戒心
有冇諗過係expectation management出事呢
眼角高->搵唔到白馬王子->個人再摺d->認為自己係顏如玉->眼角再高d
根本成個loop黎,同埋所謂眼角高姐係指d咩
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

我覺得有部份女性去到某個歲數 就會開始理性諗嘢
諗自身現實 男方有冇錢 收入高唔高 之後生活
而導致佢地好理性有結果 就係唔拍拖

同意
但好明顯呢種女仔人生冇大志冇目標

其實男仔冇錢唔緊要
最緊要人窮志不窮
上進心就ok

呢個term呢 其實就好敏感的
你點定義

知道自己長處
定立工作目標 e.g.幾歲前要做到咩位,收入幾多
會計劃將來
小妹愚見,不喜勿插

但係如果做唔到呢
有個目標但唔代表一定做到架ma

咁set 個可行d既目標
可能講緊一年要加幾多人工
如果達唔到心目中既水平就搵過第份轉工
做唔到都冇所謂既
當係set個目標挑戰下自己
咁巴打你對上進心呢樣野又點睇
樓主係咪有機會你情況同我一樣
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
冇咩想拍拖欲望,除左大時大節想搵個人陪下過
一個人 有朋友 有興趣 有生活 過得唔錯
一直都單身 所以習慣單身
反而會驚驚地拍拖

直到你身邊朋友問你感情狀況,佢地替你心急
你先會開始心急

唉...

同上呀 同埋通常啱feel果d都有女

冇女既都唔識溝
我好似失敗d
船頭橋頭自然直 呢啲野急吾黎 出去玩多啲活動識多啲人 總會撞到緣份 雖說我都係A0 祝樓主早日出pool啦
想識你 可唔可以比我媾下
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

一般女仔幾多歲開始急
緣份依樣野真係好難夾

當身邊同學開始有著落
親戚又問你做咩唔拍拖既時候
我諗係18歲開始
我身邊都有d咁既fd 睇外表真係覺得佢冇男友好出奇 但識落就知點解佢冇男友

點解既
佢有咩問題

靚仔又覺得冇本心
主動又覺得人狗公
被動又覺得踢極唔郁+女仔冇理由主動
毒撚唔洗講啦

主動好呀 我都想有人對我主動
毒撚冇咁多女仔fd 更有安全感

Pmed
夠主動未

唔識收pm

教完你係咪同我傾計先

賜教plz

連登有pm架咩

都係巴打心水清
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
反而會驚驚地拍拖

你先會開始心急

唉...

令你覺得岩feel既男仔通常係點樣

會唔會有個問題係
你岩feel=人地都岩feel=一早有女

巴打突破盲腸
好老實講
我唔係好明點解要對男仔咁有戒心
有冇諗過係expectation management出事呢
眼角高->搵唔到白馬王子->個人再摺d->認為自己係顏如玉->眼角再高d
根本成個loop黎,同埋所謂眼角高姐係指d咩
樣/高度/家底/內在
乜柒都唔講撚知點幫你姐
最重要得一句
[順住感覺做人啦

靚仔又覺得冇本心
主動又覺得人狗公
被動又覺得踢極唔郁+女仔冇理由主動
毒撚唔洗講啦

主動好呀 我都想有人對我主動
毒撚冇咁多女仔fd 更有安全感

Pmed
夠主動未

唔識收pm

教完你係咪同我傾計先

賜教plz

Pm就冇啦
留個tg等樓主加我

點解既
佢有咩問題

份人港女到仆街而不自知
船頭橋頭自然直 呢啲野急吾黎 出去玩多啲活動識多啲人 總會撞到緣份 雖說我都係A0 祝樓主早日出pool啦

好呀 祝你都早日搵到幸福啦

hi

點解既
佢有咩問題

份人港女到仆街而不自知

最弊係連佢屋企人都咁話佢 但佢覺得自己好無辜
完全唔諗下連呢個世界上最包容你既人都咁話你要反省下自己

hi

放低你既tg

點解既
佢有咩問題

份人港女到仆街而不自知

最弊係連佢屋企人都咁話佢 但佢覺得自己好無辜
完全唔諗下連呢個世界上最包容你既人都咁話你要反省下自己

咁你仲同佢做到fd既
厲害厲害
留名 , 樓主有咩興趣?

hi

好多人同我爭
樓主一定好撚樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞