A0 女揮手區

1001 回覆
30 Like 125 Dislike
識一個50幾60歲都仲A0
肥婆嚟
仲日日睇韓劇
一定要搵到oppa嗰種又高又大隻又靚仔又淨係對佢溫柔體貼嘅男人
難怪佢A0到60
仲成日話單身都活得精彩
怕咗老處女

點解會咁
佢冇諗過係自己問題?

緊係冇
仲日日自拍
識一個50幾60歲都仲A0
肥婆嚟
仲日日睇韓劇
一定要搵到oppa嗰種又高又大隻又靚仔又淨係對佢溫柔體貼嘅男人
難怪佢A0到60
仲成日話單身都活得精彩
怕咗老處女

點解會咁
佢冇諗過係自己問題?

識過個又係自己根本無料但又好高要求
佢話佢知自己個要求係唔多合理 但覺得咁又點 佢點揀唔關人士
a0 9月yr2
冇住hall冇上莊
因為retake過,唔想浪費讀書機會
所以比起reu, 寧願摺拉温書爆gpa

雖然外表ok, 活躍,成日笑
曾經同有一班男仔日日一齊上堂,食lunch
只係同學關係,連約出去校外都冇試過
佢地有約過,但我住新界西唔方便

同ocamp既dorm mate都有reu過幾次,
表面上扮到好yo得既,
但係其實內心覺得似"應酬"班yo得既同學

一日毒,一世毒
試過有靚仔fd約我睇戲,但我最後冇去到
因為覺得同佢認識唔深,費事有誤會

點解 難得有靚仔約
當朋友出下街都得既

唔出係因為同佢唔熟,唔知佢份人點
見得果2次面,仲要hibye 果種
冇啦啦約我單獨出去睇戲
我唔知自己對佢到底算唔算有意思(因為a0)
費事搞到有誤會,面左左咁
所以最後話自己臨時要番工,冇去到

睇上面巴打既意見
如果主動約你
應該有一定興趣
不過如果絲打唔岩feel 都冇辦法既
其實唔少人A0都係因為圈子問題 異性唔多
加油
d囡最常用嚟自我安慰五大理由
1. 太男仔頭 俾男仔當兄弟
2. 太被動 唔識主動 "唔識姣仔"
3. 圈子冇男仔朋友
4. 戒心重
5. 眼角高 鍾意既人唔鍾意自己

其實 當去到大學 呢個9成男性都受雄激素控制 下體=指南針既時期 你都冇人approach既話 只係有一個原因
1. 你毫無性吸引力

完 唔好再FF自己其實唔錯 只係唔識點係情場角力啦唔該

我係比人話太主動 唔識防人果種喎 仲要比有女嘅上頭當住佢女友面flirt我

個上頭會唔會係借你過橋
激佢女朋友

個上頭出曬名通街食女架 佢女友好似興興地咁 所以我自己走人

正fuck boy 女友面前都咁做
其實唔少人A0都係因為圈子問題 異性唔多
加油

圈子無其實可以主動出去搵
a0 9月yr2
冇住hall冇上莊

表面上扮到好yo得既,

一日毒,一世毒

點解 難得有靚仔約
當朋友出下街都得既

冇啦啦約我單獨出去睇戲

睇上面巴打既意見
如果主動約你
應該有一定興趣

唔一定話一定有興趣的 可以係想認識多d對方 多個朋友又得
成日主動講野呀 又再約 就應該有d野
a0 9月yr2
冇住hall冇上莊

表面上扮到好yo得既,

一日毒,一世毒

點解 難得有靚仔約
當朋友出下街都得既

冇啦啦約我單獨出去睇戲

睇上面巴打既意見
如果主動約你
應該有一定興趣

就好似男仔中意靚女咁
女仔都好自然會對靚仔有好感
但係呢種只係好自然既野
就係因為咁,
所以先至唔清楚自己係咪真係中意佢
自從睇左個ABC港女POST
就知樣OK既絲打大概係咩樣
其實我覺得A0好多都係性格問題

我認

我都係 唉
利申 A0

我都覺得係

利申A0

試過追2個A0既女仔 勁難搞
身邊又有幾個A0既女性朋友
佢地完全唔係樣既問題

佢地性格點難頂
巴打可唔可以分享下
等我學下野唔好咁做

男仔對自己好係奉旨
要人gentleman
唔可以對女仔say no
個世界得靚仔同毒撚兩種人
崇韓 覺得oppa係存在

好港女
女仔都頂唔順

絲表示同感
利申:有追劇同綜藝,但認清事實

對男仔冇咩幻想,因為大部分同學都係男仔,亦都知佢地成日諗衰野,
仲見住佢地開wtsapp j 隔離系既女神

冇錯 咩男仔都係人一個
就算男神都係
dont ff too much
a0 9月yr2
冇住hall冇上莊

表面上扮到好yo得既,

一日毒,一世毒

點解 難得有靚仔約
當朋友出下街都得既

冇啦啦約我單獨出去睇戲

睇上面巴打既意見
如果主動約你
應該有一定興趣

佢冇啦啦send自己自拍既相黎(收到果時笑到我碌地 )
話呢個先係佢全盛期
咁又係咩意思?
臨到埋牙就會自己縮沙 點算好

點解 係男人就比d勇氣

雖然我都成日淆底

藍絲

我都成日淆底呀
點算好
係咪要做好比人拒絕既覺悟
其實我覺得A0好多都係性格問題

我認

我都係 唉
利申 A0

我都覺得係

利申A0

試過追2個A0既女仔 勁難搞
身邊又有幾個A0既女性朋友
佢地完全唔係樣既問題

佢地性格點難頂
巴打可唔可以分享下
等我學下野唔好咁做

a0 9月yr2
冇住hall冇上莊

表面上扮到好yo得既,

一日毒,一世毒

點解 難得有靚仔約
當朋友出下街都得既

冇啦啦約我單獨出去睇戲

睇上面巴打既意見
如果主動約你
應該有一定興趣

話呢個先係佢全盛期
咁又係咩意思?

呢個要過出面個signal post問下
自從睇左個ABC港女POST
就知樣OK既絲打大概係咩樣

咩樣 想知
a0 9月yr2
冇住hall冇上莊

表面上扮到好yo得既,

一日毒,一世毒

點解 難得有靚仔約
當朋友出下街都得既

冇啦啦約我單獨出去睇戲

睇上面巴打既意見
如果主動約你
應該有一定興趣

話呢個先係佢全盛期
咁又係咩意思?

呢個要過出面個signal post問下

順帶一提,佢話自己a0但冇人信
覺得有d player feel
3. 圈子冇男仔朋友
4. 戒心重

其實 當去到大學 呢個9成男性都受雄激素控制 下體=指南針既時期 你都冇人approach既話 只係有一個原因
1. 你毫無性吸引力

我係比人話太主動 唔識防人果種喎 仲要比有女嘅上頭當住佢女友面flirt我

個上頭會唔會係借你過橋
激佢女朋友

條友對女好溫柔架 有次叫完佢幫我攞野 我攞返果陣趁機掃我隻手 我一直都覺得佢勁好人 估佢唔到
3. 圈子冇男仔朋友
4. 戒心重

1. 你毫無性吸引力

個上頭會唔會係借你過橋
激佢女朋友

條友對女好溫柔架 有次叫完佢幫我攞野 我攞返果陣趁機掃我隻手 我一直都覺得佢勁好人 估佢唔到

ocamp round status見過有個男既A10,
見同組有個O1左1年半既女仔就話:
咦?!年半岩岩好,又係生厭既時候
之後係咁約個女仔去打麻雀
3. 圈子冇男仔朋友
4. 戒心重

1. 你毫無性吸引力

個上頭會唔會係借你過橋
激佢女朋友

ocamp round status見過有個男既A10,
見同組有個O1左1年半既女仔就話:
咦?!年半岩岩好,又係生厭既時候
之後係咁約個女仔去打麻雀

咁都得 組爸啱佢呀
大家好
A0男可以入來傾下計嗎?
樓主係咪有機會你情況同我一樣
鐘意你既 你唔鐘意
你唔鐘意既 鐘意你
冇咩想拍拖欲望,除左大時大節想搵個人陪下過
一個人 有朋友 有興趣 有生活 過得唔錯
一直都單身 所以習慣單身
反而會驚驚地拍拖

直到你身邊朋友問你感情狀況,佢地替你心急
你先會開始心急

唉...

6. 不求回應的浪漫傾向(Lithromantic)

根據 asexuality.org ,這一種浪漫傾向的人會對人產生浪漫之愛,但不需要對方回應。該網站還提到:「他們甚至會排斥對方回應浪漫情感。」
大家好
A0男可以入來傾下計嗎?

Hello
想問絲打如果你開頭對個男仔冇興趣 係咪就算佢點搵你都唔會有?

唔一定嘅 我覺得識耐左 你比signal佢 個女仔都應該會feel到

事關追緊個女仔一星期左右 次次搵佢一係唔覆一係勁hea... 似要放棄了

同佢做住朋友先啦 可能耐左就發現你嘅好呢 你唔試點知有冇機呀

但係咪追佢果d行動就唔洗再做?盡量自然咁show自己優點/好處就得?

我覺得係適當嘅時關心佢就夠 如果你係咁揾佢 佢可能會覺得你煩 會更加抗拒

thx sis

加油呀巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞