[2022/23 #72]連登巴膠怒屌屎水38 42霸王硬上弓暨恥笑955生意好專區

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
皇后山我覺得會加54應該唔會
首先要有得揀 電車唔係咁密邊有咁都人睇錢做人
講班次穩定性 電車分分鐘仲好過屎水啲 5B 2A 82
有車加落去做啟德去九龍塘返學先
加完價都係收車撚客 都係私家車最稱心
咁荃西都叫獨市有得直達啲人就唔理價錢架啦
北膠點睇
屌巴佬有cancer 都叫人體諒吓今次加兩成咪共渡難關囉
回程超級城要過橋麻煩 但大部份人已慣
有278就上278 有73X就上73X 13.7流水好好食
呢個真係重點 人哋已經慣咗
兩年前806改入逸瓏灣迴旋處有先見之明,而家嗰度要搭車入大埔一定喺迴旋處等車,唔會特登走出去搭74D 272X,巴士仲要貴過小巴
21.11.2022 272X 往大埔中心
星期一 (30分鐘一班)

1415 旺角東站
1417 太子站
1420 旺角道 2
1424 旺角站 +1=3
1427 旺角街市 +1=4
1428 銘基書院
1429 帝柏海灣 +2=6
1430 奧運站 +2=8
1433 君匯港 +1=9

1440 青沙公路轉車站
1450 馬料水碼頭
1451 水上活動中心
1452 生物科技研究院
1453 科學園第一期
1454 科研路 -3=6
1455 雲匯 -3=3
1457 白石角
1458 白石角變電站
73X下繁平均個位數班次
36 開一班等於73X開兩班
你係客你點揀?
點解272x唔拉入去
278都無73多 ,73大部份時間做個位數班次
278另一輸蝕位係無停大河道 呢個係梨木樹大客倉位
好過20A少少咁解
就係呢兩支標先蝕到要加20%
開埋成堆垃圾跟手加價

啲20A 50日日載空
塞住彌敦道獻世
得罪講句,巴士等鬼咩
未有272X時得每粒一班嘅74D
厹:咁我收多幾部36 開多啲73X 278X
967 969今次要貴968幾多
應該取消36/65K換X73X+273X+32B復辦
X73X富善經埔中,太和路至林荃錦半直通至荃灣站後返回73X原線
273X寶鄉橋經廣福道後跟X73X至荃灣站,再跟73X逆走至城轉
同時加X73X/273X至32B轉乘。
51削至星期六,日及假日0620-1520服務,其他時間由X73X加停荃錦及加雙向分段取代。
X73X星期一至六上繁往富善再加停林錦取代65K。
建議停到南昌站 之後跟296c行 放旺火 比72x做返大角咀奧運旺角
所以寧願佢做下富亨富善大中總站無806系嘅位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞