[2022/23 #72]連登巴膠怒屌屎水38 42霸王硬上弓暨恥笑955生意好專區

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
而家發窮惡係大哂
96X咸魚繼續幫手埋單啦
中環上環大災難
有978/A
麗城紅頂$23
930x 憑咩收 $22.5
有ETA 唔使煲客
尊重啦
一陣人哋又話自己天水圍過海唯一中標營辦商㗎啦
930x 唔到麗城 灣景
ps 希望麗城唔好學灣荃啲衰野
厹有咩理由唔知大埔線拉入絆石角會倒走哂大埔市啲魚
你估絆石角條條線都可以好似900兩繁咁交到收視咩
真心
佢無本事出月票都好
出年個會員計劃起碼都要出返十送一或十送二

如果唔係真係收得皮
佢堆新西過海其實俾厹吸咗好多客
下下要96X客幫你埋單都唔係路
一程加幅係港島一程車
屌你老母啦屎巴

要課金搭屎巴嘅人無可能吹奏得落
班屎粉真係好嘔心
十送一你想佢好似鳩巴咁明明條線去馬鞍山但係叫人喺幾個工作天後去沙中換飛?
其實絆石角某程度上幾似77區
一個成熟嘅發展區突咗條長條出嚟
有一個位要特登兜入去 逸瓏灣 vs 欣安
行完成區有個位可以兜 大學站 vs 富安總站
都係冇客 雖然77區好似好少少
係差條鐵
過多唔知幾多年先有站
900X 404 not found
77區全日線全部都經石門㗎喎
96X系順向有減班?邊到吸多客?

一程加幅有3蚊?

屌屎水大把野講,你講大西北票價加幅?你睇下對上一次969加幾錢先評論啦好冇

38 42 930 930X大把野唔講講大西北?笑死

叫屎割減價姐係推佢去死咁解。
格局似,但大埔舊線兜入去個感覺差好遠
試想下跑跑下公路突然轉入內街停燈真係伏伏伏
272x/73d呢啲垃圾盡快改路/取消好過

呢區只適合夾“原先無服務”既區做20/30分一班車
遲早厹會將出邊堆線拉哂入白石角
原有行吐公服務變成”特快”加價
加12%,969加咗兩蚊
今次入加20%
最終加多唔多過三蚊cap定圖做回鏢等你

十送一或二已經唔算係減價
起碼縛你日日搭先
定你覺得自己公司加到27蚊一程過海打人780一個月三送一班客都仲係唔會動搖

唔知你晒職員證定白卡搭車所以無感覺
你咁擔心佢盤數?佢皇后山54區啱啱先玩完半價,執柒未?
膘的確有吸到屎水客 唔止96X連948系都有堆膘客專登等鳩巴
原來你覺得屎入兩成就真係批佢兩成,仲真心相信會加晒落969到

姐係厹如果入兩成,真係批佢兩成,968都會加兩成?
唔得,真係好笑

我番去笑陣先sor
其實cross subsidy好合理
因為無可能條條線都賺
總要拉上補下整靚成算數
就算厹都係咁

同埋唔知點解會傳有線加但有線又唔使加
基本上加價就全世界一齊加
況且上次加完12%我都唔信會再批加雙位數

不過屎水係時候諗下其他方法開源
加價又會搞到唔夠地鐵/對家爭
新區又有排都未打到狗巴
舊區線做返靚啲班次
整下啲十送一之類分分鐘仲有用
點會吸唔到
我係諗緊點可能吸到好多咁解

968轉265M...算啦唔多講
其實佢部八仔機咁多制做唔做到呢個功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞