[2022/23 #72]連登巴膠怒屌屎水38 42霸王硬上弓暨恥笑955生意好專區

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
962x/950/952/955 vs 960/1
會差幾多
而家講乜都係言之尚早比你加幾多係一樣嘢,分你幾多次加又係另一樣嘢。再到加唔加得足又係一樣嘢
但唔係話900過左海之後收視都跌左咩
全日20-30 分鐘一班

不如807X + ERL?
上次962X佢都封左頂 第二次加$0.1炸喎清
出文都要睇下人地點加 加幾多先屌啦
$20》$21.8
比起961 貴$0.4
全日車嚟計都叫有682
火車過海後 900兩繁都跌客
鳩巴想大埔價做絆石角 新區無客舊區客倒走 貪字得個貧囉
遲早出現係72x 272x
想做大272x 出旺角陰乾72X 但唔成功
72x 半載空客量
272x 載空
平均加12%
大西北加9%,已經係兩蚊,今次入+20%

都未計膘你起首個價已經貴啲
然後入紙加幅多一倍
都唔屌得住
屎粉思維真係寧舍不同
乜黃鬼有膘咩 點解我唔知有出概
同埋唔好屎粉前屎粉後 我唔係屎粉你搞清楚
只係想同你講佢上次大可以加足12% 但係點解9%封頂好明顯搶客
仲有就係又唔見你話天星佢加足1倍呀 呀厹粉
其實屎水港島好多城巴線都太平 個啲加價根本無問題
eg 10 85 592 788/9
真係好心厹諗嘢咪鬼咁屎忽
與其抽車入絆石角 不如整啲富蝶亨善大中特快好過啦
根本呢啲就算upgrade個價都肯定有魚捧場
問題係佢一個專營權一盤數
變咗大西北過海都要陪加咁多
你岩岩先覆我話969如果批兩成會加足兩成

人地同番你講上次冇加足12%得9%,你就話已經係兩蚊

個龍門仲想搬去邊?

事實就係屎水識跟厹定價黎加,唔會貴得過佢,起碼20年黎都係,呢d全部事實,已發生

我都唔知點解你會相信969係加得最多個條
係平均加幅黎,屎可以留手

港島加多左好多,睇下1 5B 10
講起南區
我有樣嘢真係諗極都唔明
南區出入沙田/馬鞍山果頭搭地鐵貴到乜咁
然後又得一條兜到暈嘅170出入沙田
最好笑嘅係南區出銅鑼灣/灣仔轉680/681嘅時間係同鐵嘅時間差唔多
價錢最多貴鐵幾蚊
大西北幾條線出入南區都有轉乘優惠
點解呢邊又唔搞轉乘優惠?
10/85再加會倒埋落電車地鐵

南區堆5.8線加到7都還好

788/789其實同對面海堆舊機隧特快差唔多就得
聯營線/跨公司冇優惠正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞