[2022/23 #72]連登巴膠怒屌屎水38 42霸王硬上弓暨恥笑955生意好專區

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
78B無下午回程
唯巴輸唔哂
咁可以開回程食咗273A
56A唔suppose做皇后來往上水
56 又唔改56A
免費轉乘50M
兩條九龍線總站隔離就係廠
入晒油集晒數先做生意返新界,總站擺低過夜
第二朝載客出嚟
使乜私牌
皇后山居民唔係78A就直接屎水線出左去啦,點會用到粉轉
278A轉270B/277X
270B真係你等埋我個份

277X 可能嘅,但我估比例會係7成78A轉鐵 15%78X 15%咁轉(當去APM先)
龍馬路唔係已經太多巴士交通繁忙咩
仲有位比79X加班
北膠: 仆你個街, 狗公荃灣返皇后山開得仲夜過旺角返

可以點寫好,寫定佢收車先
狗巴278A 加密班次,北區居民大災難
78A 班次不足,晚晚排到上天橋,做唔掂就交比唯巴啦

唯巴79X 延長至2200, 方便居民晚飯後回家,有熱誠
當我搭270A 轉78A
係咪要行好遠先到?
唔密冇人搭呢套以前就係 唔見得呢一代寫字樓有呢個諗法 相信密車吸客就唔會條條流水包括1A減咗一 round班
路線78A [皇后山 – 粉嶺站(循環線)]由11月28日(星期一)起,全日大部份時間加密班次及增加早上繁忙時段班次

唯巴又輸
有無人識改圖
李顯龍 vs 李家超
變成 九巴仔 vs Simon Wong
北膠: 仆你個街 78A 又又又加班
咁我點寫佢排隊排到上天橋

唯有繼續寫佢收車
78A 78B 278A 78 加班, 北區居民大災難
狗巴無心做粉嶺南, 做唔掂交牌比唯巴啦
我試過急步行同埋行晒short cut 都要4分幾鐘
紅隧118坐半滿上到近頂閘
有30人等P車
78B有無諗過整下午班次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞