[2022/23 #72]連登巴膠怒屌屎水38 42霸王硬上弓暨恥笑955生意好專區

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
樓上咩事
佢已經走火入魔
猛咁叫開門jm9

繼續聯合到仲要72行先
證明夠載
72可以兜埋入深灣合併72A
資源調去做976A
86c部份客真係撚極唔走
明明仲有3分鐘就有286c

當巴士離開馬市, 下層都仲有11魚 ,包括我
其實10分鐘一班
聯唔聯合到站都無咩所謂
有時個紅燈耐少少再渣得慢少少已經影響好大
耀謙樓都上7魚
屌你老味你好意思話人
裕民坊得返一架

第一日就跑過鐘冇車頂
厹一路都唔肯做觀塘道N車 架N293又唔就腳
而家咁睇當N216同N796互補都ok嘅
睇Google Map 中央圖書館出面塞到瘀紅色
香港大球場童軍大會操:部分加路連山道、部分希慎道西行暫時封閉;警方亦會因應現場情況實施交通改道安排。另外,受影響的巴士及專線小巴路線須改道行駛。

屌以為有乜意外,原來係呢樣咁樣都預唔到會塞同埋放多啲車真係不如交牌算
有次馬鞍山出深水埗 86C早10分鐘到 沿途睇住eta 點知去到深水埗架286C已經去緊富昌

除咗九龍塘石硤尾果段佢真係冇咩價值 沿途都唔算好多流水 喺馬市上車仲有個呀叔係咁叫人唔好搭呢架 呢架好慢
講起觀塘道N車,之前青山有人FF拉N680落觀塘道,停駿業,創紀,九龍灣站就上大老山,其實真係幾好,不過就肯定兩家傾唔掂未必有得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞