[2022/23 #72]連登巴膠怒屌屎水38 42霸王硬上弓暨恥笑955生意好專區

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
天水圍應該有限數
屯門就真係吸到啦

不過都係嗰句
膘係遲來的正義
一間有一間無有對比之下
礙眼囉
即刻係做唔到,因為八仔只可以記到最近10樣transaction 要後台再process
erm...想問新巴同城巴依家已經可以共用車隊?

你係作都作790 795啦
啱啱先有條屎粉話十送一係叫屎去死
最怕 on99 企喺八鄉路, 行唔到過去, 等車又20分鐘+
上下繁唔靠石門沙田醫院真係死得仲快
如果富蝶富亨富善新興直出絆就唔同玩法 塞少過大中同廣福道 慳返啲時間
一致伏鳩全城
已經好鬆手當佢只係加到$27
即係10%都無,都可以肯定加呢轉969肯定過
咁急撲出嚟柒

上次入12%咪批足12%
加完一個反手即刻入多次紙啦
加唔足?我真係返去笑下

btw 厹係入一成
就算佢加足,其實佢上次月票都無加
你不如自己計下搭足一個月兩巴價錢差幾遠先
堆96X係未減班,但已經有吉位過海
朝早27A搭得過係因為實際上會喺污水廠過橋去石門先,再跟284 86K嗰啲行返沙燕橋過市中心
所以喺少競爭時養成班客嘅乘車習慣係幾咁重要
不過呢間巴士公司似乎冇乜呢個傾向去做
要揾74C全部改經頌雅路富蝶亨善總站那打素
795X就咁睇有排都未回到本 笑死

係793還好
只可惜兩條入絆石新線

化油係太和出,將埔96就汀角路全段-南運路-運頭塘出

無條快,早上返工朋友繼續捱74c
白石白石角

白石喺吐露港對面呀近住烏溪沙嗰頭
sor懶,我係講白石角
絕對支持旺角來回美孚段, 真係幾爽, 夠人少
988應該有d料?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞