[2022/23 #72]連登巴膠怒屌屎水38 42霸王硬上弓暨恥笑955生意好專區

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
其實天北正路應該養得起東九線

連967 金鐘止步都養得起, 你又吹佢唔脹
273 邊有屌巴
佢獨市生意 + 華明養慣左

隔離270 啲人用腳步行
39M
果架無定向班次去聯和墟的501C越做越頹
得雍盛/暉明邨客先會搭,貪佢直落粉嶺站閘口,去聯和墟客仲少過粉嶺站,條小巴俾70K+277X聯合班次打殘左
皇后山連旺角都養唔起
西行 只要唔係大西北車都冇乜所謂 龍翔道兩邊站位都靚好多 但停得龍翔道都係長途線 去黃大仙11C 20分班仲要上咗山唔就腳

要講東九最掠水流水點少得將軍澳>秀順>黃大仙 11.3

調轉諗應該慶幸東九收開咁貴 山上出城起碼收你7.2先 如果唔係車都冇得搭
A33X 絕對有潛力cut時加班 朝頭早成日抖成粒鐘先至開下一班
揾緊堆番號呀遲啲先啦
288同812/A主要客源真係一樣咩
家陣觀塘道去龍翔道黃大仙段最平係咪80
應該係
要平車麻煩行上去裕民坊/喺金大仙消防局落車
沙田線已經逐漸轉型做九龍流水
80 85系 87B 89
2個唔同PR page
佢應該諗唔掂加到10點點樣寫

所以呢期都係屌鳩九巴日中收270A 收到30分, 仲要得張cap 圖
分分鐘未入機都計

要咁cap 273A 我cap 過係27分鐘一班, 但實際上部車未返到彩園無左個ETA 時間
又咁講
唔做平線兩間都super
家陣啲成本上升到根本圍唔到皮
79X同270B服務人數原來有得比
85 九碼<>聯合道/BU 同埋火炭<>大圍區內
都見過九碼方向 新翠有一定人數落車
早幾個月之前減過班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞