[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
同我差唔多請問知唔知運費係點claim返
佢話到時email receipt畀佢

唔是應該放埋張單落個packing比佢仲簡單咩
應該唔同部門黎
dome 用咗幾日,好似好過hoda好多
用咗成日冇特登抹都冇乜指紋
你地用咩備份app data
google one嗰15gb夠做
但係部分app data過唔到新機,例如lihkg
以前用慣Helium,依家用唔到
裝唔到馬會 好正戒賭了
試dom glass完全失敗,兩塊都係個底唔夠膠水
我都係第二次我一次過落兩枝膠水最後成功左 你可以試試
差好多?膠應該有多無小,有時要等一陣,可以打斜部機小小,可以細細力撳下佢
P6P 個mon 早幾日開始多左條綠色線
有冇人知咩事
學左s20啲衰嘢
我都係第一次貼, 2張都好完美
我第一張去旅行果陣跌崩左隻角, 琴日先起返第一張出黎 好難起,跟手貼第二張都無問題
我2次都係用1支膠水就夠, 佢預到啲份量啱啱好,只要你粒波去到箭嘴位放就ok
已經失敗兩次,咁就蝕晒啲錢
依家搵下出面有冇其他貼算,可能去星際望下
差1/4啲膠水出晒去,搞到機背都有
差唔多全部電訊商都送
貼左張膠貼,雖然未痴覺得麻麻地,但痴完又發覺唔差
鬼咩 諗住6仔黎一個大革新 但software bug又hardware issue夾埋搞到n展佬都唔知邊樣先係問題

不過硬野通常第一代都係有啲問題 始終喺摸索階段 今年g2相對穩定 咁再develop先係正常
想問 7 Pro 有無得 set 唔咁快清 app
開緊game, 轉去相簿睇左 2 張相, 想再轉翻去玩game, 佢竟然 restart 隻 game......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞