[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
咁又係,都唔差嗰幾日,反正星期六日冇人收貨
加夠10蚊 聽日去到集運 再計埋佢真係有10磅 部512都可能岩岩過8000
淨係唔洗受英馬氣 都抵番晒
如果已知真係冇開既話 咁冇謂洗果10蚊
反正都快唔到 慳番
英法德本身g store 個bf 就冇p7p 優惠
所以森林都應該唔會有 (個人諗法)
啱,起碼見到個ARRIVAL DATE 係TOMORROW真係抵返晒
即刻改返HAZEL 512GB好過,貴英馬256GB少少
以見到AMAZON 歐洲真係唔用好過
我轉番左5蚊運費 星期五bns個倉收四半
我驚趕唔切 比5蚊 星期日係預計到貨日
再係個delivery info 度 mark 番個倉既時間 費事個速遞食白果 咁陰公啦
咁早買早享受 同埋 唔洗擔心集運撞花/中機皇啫
咁樣諗係咪會正面d
你又啱,不過我嗰陣係見消費券有淨先忍唔到
而家都係我自己expect 佢準時出啫
成個bf 咁多人買 我都擔心佢delay
只係我見有512 就算delay 都抵
今晚安心去日馬搵殼同貼
集運唔順手whitestone dome?
香港會唔會有舖頭幫忙貼?
因為我對呢D手工野真係好唔擅長。
我窮
日馬果d 應該都夠用掛 見佢都好似好易搞
比你參考
即刻cut德馬單
bns肯送緊係狗衝
一定2磅內攪掂
我用另一間運都係計2磅
Hallo,

Ihr DHL Paket wurde beladen und wird Ihnen heute im Laufe des Tages durch Ihren Paketzusteller zugestellt.

今日錶到手!

我有冇理解錯 佢40美係有兩盒 每盒有兩張貼一張鏡頭貼同燈?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞