[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
4a5g volte 3無問題,csl就從來都唔得
部p7p收電話訊號有時都幾麻麻,入左房有時直頭收唔到,以前用iphone完全冇呢個問題 有冇人有加強訊號大法
有冇人響德國google store claim gift既時候揀日子揀完會出個錯既日子?我10號買,揀左10號次次都出10月6號,試過揀14號變返10號,但個application最終都係fail,我響help度問,佢秒速回左email話我因為冇響推廣期買機所以可能揀唔到個日子。最重要係我application明明已經過左6日都唔話我知得定唔得,網頁明明寫左5日內覆 鬼佬d CS真係pk黎,十問九唔應
P7root機用唔用到馬會同嘟八達通?
FedEx
佢都中機王 打唔到電話
同一張4G卡 同一個地方 samsung收到33 Mbps pixel得5 Mbps
美馬Pixel 6 USD349
抵屌?
睇錯GBP
鬥廢
6/7真係收得好差
如果係細機 就7 好過6 好多
7 或6 pro 吧
請問下Click on the 3 dots, Forcing control, select your sim card.係邊到搵?
我開Network Signal Guru搵唔到
又冇,反而同我同事比,同事用iphone14pro,佢電話影出黎黃d。
想問下p7p影相,我就咁影隻深色既貓,出黎張相佢直頭再深化左,出黎成張圖都唔自然,係咪就係ai hdr太over?
係,我有時啲自拍都會畀佢變色
入edit 到校低個contrast成件事會順眼好多
我得一張sim見唔到有呢樣嘢揀
想買6a 但又想要90hz mon
上7啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞