[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
尋日到齊左香港 即刻集
今日唔知有冇得拎

好辛苦 明明知佢有update會彈通知
但係都會不停㩒入去睇下
觀塘倉開到今晚8點 都仲有機會今晚拎到
希望佢今日會發貨
準備發貨左幾耐
我都拎得啦
11點幾準備發貨 之後3點左右通知拎得
唔使一日到自提點
第一日用 感覺舊電同6pro差唔多
而家電話市場好難離開兩個大platform, 一黎好多野已經連住左,apple account google account呢類,Google play service呢啲係成個android嘅本體咁滯,二黎而家smartphone platform好依賴其他developers去開發 又要support 唔同features, customisation, 所以做一個新platform係好難 仲要入到現有market就更難 唔係話有錢燒就搞得掂 而係冇第三方幫手去做更多嘅application就基本上冇用
Google service好多都係兩邊都support
美森個價仲減緊
有得買美就買美啦
早知我都揀自提點... 又估唔到佢會撞岩今日放假先開始準備發貨
今晚去攞機
已經攞咗機
有 上台送
想問下各位ching
想轉會過來,有朋友加拿大番來可以幫我買到
想問BF除左主機平左之外,仲有無咩優惠/抵屌野,怕miss左
另外我本身用iphone11,如果順利買到機要屌番個快差牛,有冇好介紹?謝大大
終於收到機 部4a電就打柴
有冇ching知邊度識維修pixel

睇黎要聽日先收到機
垃圾德馬扣我數兩個星期先出貸仲要寄錯色
歐洲佬真係弱撚智
想問return要點寄?
德國佬正pk一撚再撚
搵左CS
佢即刻arrange多個order
之後畀左個shipment label我去UPS or DHL寄返過去
同埋話會full refund return postage
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞