[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
屌 第三張影到風火輪咁嘅
我而家都係第一次 等緊佢ship咋
英馬搞左我成個半月 之後見到bf 先cut單去左美馬 森林買機係第一次 咪試試佢囉
其他牌子又唔想買 鬼域搶唔到頭一水平貨
英馬個半月都唔ship? 我仲諗住等下佢BF添
我唔知英馬而家點 我11月開始見佢都係in stock
我10月10號pre order 落完單
去到11月頭 都係唔扣數
之後11月10號左右 知道美馬bf 減150就直接cut單 唔等佢 pre order都由佢
反正本身個pre order 都係博大霧
ching 你可以當參考
咁得人驚
我諗住唔駛集運同埋博佢扣完稅平d添

Anyway,唔該晒我諗諗先
去得英德法馬 大多數都係貪佢有得扣稅同直送
但係英馬係三間裡面都偏貴 我cut之前扣埋稅直送都要七千五 所以我先cut佢轉美馬bf
美馬第一滴血嚇親好多人
唔係,普通版android 13
有冇師兄英馬送香港係出到貨? 大約幾耐?
巴打們有無7pro既mon貼推薦
簡好case差個mon貼
有budget whitestone dome glass
想問下你地pixel watch load 唔load 到天氣
我一直都連接唔到
大家邊度買通窿(唔包鏡頭位)鏡頭保護貼?搵過淘X都冇
thanks 巴打
請問仲有無第二款推薦
依款我驚唔識痴太貴痴錯又肉赤
一盒就有兩塊嘅
Pixel 2 XL同 3 XL搵人喺外國買返黎,Pixel 4 XL 喺禾禾禾買
而家呢部 7 Pro就英馬
竟然英馬有出貨
屌你點解我仲未寄呀
啲人話128冇人買先肯出貨
好鬼正個tele
收到 唔該哂巴打意見
本身係官網買dome glass for pixel 6
等咗個幾星期都未岀貨
email問佢佢覆已經冇岀pixel 6, 仲即刻refund俾我
如果上美馬買仲有冇
本身係官網買dome glass for pixel 6
等咗個幾星期都未岀貨
email問佢佢覆已經冇岀pixel 6, 仲即刻refund俾我
如果上美馬買仲有冇
有冇用緊P7嘅巴打可以介紹下mon貼驚用唔到指紋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞