[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
又係wo 唔該哂巴打
我係美馬send俾我個通知到貨email入面見到依句巴打可以睇下有無
我直頭係落order收錢再ship都係同一日
英馬以前5仔俾佢撚左一獲後決定永不錄用
shipping個email 見到
我又冇乜點理佢d email 反而成日入去app度track
bns比得果個名 斷估佢唔會是但簽
再唔係 森林去到見到係集運 簽都慳番
美帝有量子運輸 呢頭俾錢轉頭件貨喺俄勒岡
應該嗰度有個倉姐
可能係正隔離左右 唔洗送 直接叫人過去拎
太近好煩申報唔切就
好似大約廿五公里 屯門去沙田直線距離
啱啱發現揀返LTE上網好似仲快過5G 雖然大家都只係收到4G

DELAY左兩日都未到BNS倉
有D擔心
有冇人知whatsapp個notification可唔可以淨係show一行?而家一係就一野show幾行block鬼住哂,一係就熄左完全冇
反正都用唔到 5G,我都試下轉setting,睇下解唔解決到出車立後收得差既情況
喺美國人地跟美國勞工例,邊似我哋香港黎生日日返工,等下啦
二至六都有出倉
加錢運哂左
free ship 都係同一日送
個倉係附近
快得滯唔好,收唔到件彈回頭煩
google store做野好快基本上dispatch 之後嗰日就到
我知, preorder 7p7 超快, 13號賣街, 我12號lunch time已經到咗, 連登第一個開箱就係我

但唔知點解今次卡死咗喺dispatch咁q耐
一切只是煙幕嗰5蚊你仲敢用?繼續唔出貨
轉頭就cut鳩你單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞