[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
想講佢新嘅super res zoom勁左好多 同3a比 去到最盡都好清
6仔平Mon,唔駛用dome啦
dome glass係咪真係咁正?
利申未用過
想問有冇人影完一張相,wts send相比人咪禁所有folder揀相個位,會有一張直,一樣橫既相出現?
我覺得似佢手震
平面mon用普通玻璃貼都ok 唔好用有黑邊/中空嘅就ok
用有黑邊會有咩問題?
我都心諗佢影咩尻
遮左少少mon,同埋黑邊都大機會係中空貼
我而家P7貼緊果塊指紋成日都sense唔到, 所以都想睇下有冇邊款好
邊度所有folder?
有樣on9野想問 我太耐冇用過個集運
bns個tracking no 係填 森林 個tracking id?
成兩年幾冇用過
應該係啦

你係咪edit過張相轉過90度嚟
咁樣喺photos會變兩張唔同相
幾時出摺機

網上傳個部張圖唔知真定假

但有興趣
想問有人知點可以將apple music買左既歌download返落黎部android電話度?我開apple music淨係叫我join月費plan,乜歌都冇
買歌係iTunes store
Apple Music係for streaming

你要用電腦iTunes down晒啲歌再save落部機度
唔緊要,最緊要有方法十年iphone儲埋唔少好野
唔該哂先
15號google store落單買隻錶, 到今日都未有生理反應, 仲耐撚過買電話嗰陣, 好撚嘢

仲係寫住not yet dispatch, 23-30/11arrive

但頭先上去睇而家買嘅話arrive 係23-24

唔知係咪hold 貨等 black Friday
我想問美馬個order有寫Your signature is required. 係唔係到時BNS會求其搵個人幫我簽名收住貨先
之前買5仔好似唔使簽名
bns 有提供個名比你 (個尾有幾個大草英文字) 我估佢地應該都係簽果個啫?
btw ching 係邊度睇要簽名 我岩岩去美馬見唔到
美馬用左3日時間就ship左

到底我之前係英馬等咁耐係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞