[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
都有機會,但以前用開iphone遠近都冇呢個問題,反而p7p有小小難就
大像素通病

iPhone 14 pro都係咁
一定係隔離飯香
原來如此 咁我跳船都跳得gur d
1號預訂取貨今日變左準備發貨
理性上黎講係既不盲目支持特定商家等佢地競爭先係對用家有利
我見今次ps陣營唔少用家都不滿ps5到今年都仲要食炒價買機,所以轉左pc/xbox陣營

但ifans仲忠心過家機用家 非iphone不用咁諗極都唔明究竟咩原因對apple咁有愛
Apple Ecosystem Airdrop (美國仲有imessage) 綁死好多人
尤其學生哥 講到無得airdrop/唔係green bubble就會俾人校園欺凌咁

但brand loyalists 就乜牌子都有架啦 ,依度都有個pixel打手
ching bf完左
你可以睇下而家森林緊咩價位先決定放定退
岩岩終於變準備發貨 但係個運費成80蚊
係因為我送上門既關係?
我自取48蚊
我係手機連殼 佢計我1.2磅
我係機 貼 殼 1.4磅 佢計我第一磅要52
應該計左你兩磅 28數磅
送屋企再加24
自己蠢左 大西北佢得一個自提點可以比我拎 又唔就腳
反而最煩係icloud / google drive既野.
兩邊相簿一定要google photos 先可以互通.
而家係咪去佢葵興度拎係最快?緊火
我簡葵芳自取點拎貨但仲未有得拎
唔知上門幾時先出 一知準備出貨 個人就興奮晒
iphone = 共產黨
你永遠都唔會明點解支那人咁撐支那
發現pixel 7 dual sim好似係導致mobile network 食電原因

唔知delete左esim再load過會唔會有改善
睇黎合併單唔係直去葵興唔知收工前有冇
我覺得Apple 呢幾年好似迷失咗咁
又iPhone, pro, pro max, plus, mini 花多眼亂
過2年又岀部SE咁
希望遲啲可以生生勝勝
話唔埋Elon 爸爸又開埋個電話market
有airdrop圍爐啊麻
咪好似微博小紅書抖陰咁
你去貨櫃碼頭個倉攞先係最快
岩岩收到通知葵芳倉拎得了
等陣狗衝落去拎
我簡左觀塘拎, 而家先準備發貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞