[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有d想買部6a做副機
我兩邊都有用,方便性icloud真係唔得,佢係聲稱安全d,不過自從爆左幾單安全問題之後就直接棄用icloud
之前德馬撚左咁耐終於收到機,而家輪到俾德G撚,個application交左10都唔肯update個status,send CS query唔覆,send email唔覆,用其他國家google搵CS幫我轉駁去de話long queue入唔撚到,頂佢個肺係咪歧視香港人德國正仆乖,抵佢輸波
我係要搵主機呀,6a唔打機的話有冇伏?冇無線充電冇問題嘅
有冇ching用p7p影平面野(文件之類)時4角會有小小out focus情況?要點set或點影先可以全清?個focus範圍太過集中
無伏,唔打機電量用到多過一日
6a其實好底用
唯一彈嘅只係我手殘,個指紋十次有九次認唔到
不過部7十次都有3次認唔到,好在有face id 幫手
主機不如直上7啦,7係電子垃圾改良版
但係7貴6a 300英磅,唔知值唔值
你哋覺得Pixel 6同7好大分別?
P6同7又何嘗唔係?
dome都fail?衰邊一步呀?
6a係超值,7係值,自己諗
連狗幾時寫過個連登app佢
又食電又lag
我24
ios投訴發熱即刻就出咗beta版
連狗:an狗等下啦
Claim gift?
係,隻錶
冇朋友大法就難啲
我都放棄左
6a個spec好吸引,係差在無90hz mon (其他牌子同價位都會有)
同埋7無得用32bit app
馬會APP? 仲有D乜app
唔知呀,我本身都係想買黎做副機
6a發熱問題係咪好厲害?
我就係用朋友大法,但個application過左十日,死都唔confirm,有理由懷疑佢想拖到deadline再fail我,因為先前入資料時佢個日子嗰欄有d問題,可能入錯日子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞