[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
正解
我第一次問佢delay點樣算.就比左5蚊我

英馬買燈泡買鞋就快, 買手機真係算
呢個只係日森 美森正常應有既服務態度
有冇透明硬膠殼推介?想掛帶但軟殼好似有機會甩出黎,用緊ringke個叉電窿有d太淋,可能會甩
美森買機保平安啦
價錢差唔太遠
可能出年都未出俾你
只係9簽 worker
用緊6仔,見美馬7pro減成150usd有d心動
值唔值得upgrade?
冇extended,得enhanced,但都唔係呢個,因我一早熄左
用左一星期p7p 除咗玩隻妮姫食電食到pk之外 啲電量都OK
heavily dust 得番17%

但整體係唔錯
我都未
見咁多巴打推咪諗住試吓
我諗係驚自己黐貼果陣出事 搞到要重貼啫
dome glass 將好多問題盡量避開左 出事率比較低 又唔洗出街貼 咁解啫
利申 我買uv貼
雖然今代升級唔算好大 但上代指紋 電 超廣角 三大痛點都fix返 我覺得值得升級
6oct英馬。每次問都係話escalated/有email notification/隔48個鐘/7日再覆佢地... 完全望唔到有出貨的一日。
唔值 又係出個改良版cap水
有冇CHING 部機DELAY左?
RUNNING LATE
Now expected by November 23

We’re very sorry your delivery is late. If you have not received your package by November 23, you can come back here the next day for a refund.
有部歐版google pixel 7 pro hazel 128GB想放
由3a升上嚟覺得太大部,冇跌過撞過全新咁濟,連Ringke 透明膠case 同mon 貼,有意可留TG聯絡
美馬?
美馬神話都破滅
等下好快 一陣你refund完,佢寄左去你集運倉就麻撚煩
You can now go 64-bit-only on your Google Pixel phone
Google has new 64-bit-only factory images for you to flash on your Pixel 4a or newer
https://www.androidpolice.com/64-bit-only-google-pixel-phone/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞