[親生仔] Google Pixel 討論區 (93) 7 Pro / 7 / Watch

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
用得hazel 梗係用全透明case啦
不如e 記算啦

e 記$2350
如果app drawer 要有folder,係咪一定要裝第3方launcher?
係囉...

終於到手, 但個stand超級唔好用, 強烈建議唔好買
買咗未拆,點唔好用法
殼呢d野 自己順眼就得
藝術同靚唔靚呢d野 我唔識
只可以打棟叉, 唔可以打橫, 戇鳩到一個極致

我見特價買咗兩個, 諗住一個擺床頭一個擺公司, 好彩淨係開咗一個, 另外一個星期五拎去退錢

sunrise alarm又淨係可以設定一個alarm, 我有一日返工時間唔同, 係加唔到

總之好似樣樣都有, 但樣樣都做唔足咁
咁貴又做唔足就有啲ON9
好彩我唔需要打橫叉電。
係, 所以我淨係留咗一個擺床頭, 原先諗住放公司嗰個星期五去退錢.
話時話其實而家有冇pixel watch stand賣?我喺澳洲嚟嚟去去都淨係見到運費貴到抽筋、3D printer 印出嚟嗰三款

錶帶有冇邊條好介紹?之前睇中咗google自家有彈性嗰條stretch, 但係個價真係...
美馬見到Pixel 7 pro仲有得落單, 15%off
大家用邊間集運?
BuyAndShip可以嗎?
我已經等緊出倉啦。
可以 問實左bns 既cs 手機可以集運
呢度都有唔少人趁bf 已經衝左一堆
利申 等緊出倉到港
完全贊成不過仲未搵到個啱心水,用緊Ringke唔錯但嫌佢有小小軟膠feel,痴手。想搵過超貼身既透明硬殼,又搵唔到。
十月中德馬落單已到 博緊大霧用集運claim錶
我都係德馬,集運打定輸數都得
唔知會唔會早過預計時間到
我都唔洗打橫用同埋唔洗set 咩alarm,所以就咁真係只係快充會唔會好熱?因為之前買電話送果5000蚊仲未用,原本都諗住用黎買,但未諗到夾咩買。
咁熱又唔會喎, 但你一定聽到嗰把風扇聲
雖然經歷過英馬一役 個人好似變得好佛系
但係今次都係心急想佢快d到
peak design
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞