[PS5/PS4] God of War Ragnarök 集中討論區 3

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
其實試過真係唔難 特別係今集內容豐富咁多 一路做主線一路打支線個練度會好夠 成個流程好舒服 我甚至唔覺得玩緊戰神難度 探索遇到紫色血個啲怪試下打 打唔掂咪遲啲返黎打 完全無問題

係啲敵人配置一遠一近屈你機 呢啲位最難

當然如果你話自己係鍾意直衝主線 寶箱唔開 諗住打戰神難度 要有心理準備 應該會打得幾辛苦幫敵人rj
啲狂戰士墓碑出兩三隻真係嘔心人

爭個個咩黎
有勁多次都係用咗符文攻擊,但佢就霸體咗照打我,我又入咗動畫無得cancel,只可硬食,仲要容錯率都好低,中幾下就死

之後發現最穩陣都係完美格完或者等某啲紅色攻擊完擺明係俾你打先打
艾娃臨死前會回血,到底點破解,在線等
今集揀左中等難度 好似都好易死咁
另外好奇問下 完左依集北歐係咪都完左
希望趁後生仲有機會玩到亞洲 非洲神既續集
過到了,原來要用盾
想問下係咪殺左大嚿之後要限時殺另外兩隻
唔係既話會復活?
應該唔係吧 你係咪講緊一男二女個boss
屌我仲以為係
可能冇處決到佢
係要處決先計 我一開始專殺男嘅死咗幾次 有次殺女先一次就過到
有冇巴打有PS5 戰神諸神黃昏 既存檔
進度大約去到弗蕾亞解咒變番做人既進度左右就得
PS4升左做PS5但存檔唔共通
有冇巴打可以幫幫手些牙你個存檔
你攞到ps5個save出嚟再講啦 ps5save唔支持USB㗎
屌 原來係咁 即係我得番重玩一條路
點會唔共通
佢讀唔到我個存檔
係咪因為我用ps5戰神(比左100蚊升級左)讀唔到ps4存檔
啱啱見完
想問下大概仲有幾耐先有新武
佢老味 華納海姆隻憎恨者沉思緊嗰陣一打就自爆?
唔會喎,ps5 menu有得噤,好似要手動連翻
再唔係放上psn?
下一個主線
Ps5 gow menu*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞