[PS5/PS4] God of War Ragnarök 集中討論區 3

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
爆機個下烏鴉已經44/48
利申冇睇攻略,個個圖都尋下寶先推主線,好玩好多
應該下一關就係
我打完得12/48
拉打,遠距離佢得2招,掉火球同衝
火球拉盾擋就得,你夠勁可以反鳩佢,齋擋就無意外最安全
衝埋黎係chance,碌一下之後拉盾擋(可以反),連擊完之後就斬鳩佢,斬2,3下之後向後碌,佢上火buff就掉斧,不停loop
https://youtu.be/zg4IZSPVGwU
佢招後step槍拉距離拉得勁遠
奧丁強行掉智
今集final boss fight 同上一集比有失色

上一集係幾個地方打好壯觀
初入鐵森林悶撚到..
「千鈞一髮躲避時中等運氣機率獲得盧恩符文恩賜」

係唔係即係話被得到佢就會回復一啲盧恩符文俾我??
恩賜代表加符文攻 btw 中等機率 唔係避到就下下有
千鈞一髮代表完美閃避 差唔多斬落黎個下side step
我冇乜耐性
打算打晒大部份支線算
終於爆左機
終於明點解d人淨推主線會咁快爆
去到尾段其實靠巨坑個支線頂左一條大主線既時間
去到中段升晒裝同武器打戰神難度都唔係真係好難
真係得一開頭同打d狂戰士屈人多特別辛苦
Same here brother. 想清晒一個地圖先到下個,但就係俾依d野卡撚住,仲有個係牆度噴氣出嚟嘅野,又係唔知點攪,車把斧頭埋去,個人頭話我冇啱用嘅裝備. 好麻煩..
噴氣果個係咪都係新武器?定仲要再後
我都唔知,我都係啱啱打完沙漠放晒兩雙水母出嚟.
同一把新武器搞掂
咩任?幾先觸發?
想問下有冇得飛片,冇既話真係要扣分
…….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞