電鋸人漫畫討論區 [11] 藤本係讀緊小學嘅女仔

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
動畫定漫畫po黎
不如你講下動畫比起漫畫好咗啲咩?識郁?有聲?
40萬港紙唔使交租慳啲駛可以駛好耐
睇完都覺得奇。
仲有佢唔係繼續有做惡魔㺁人咩
都應該有收入架。

唔駛去執煙仔咁慘呀。成日都想突顯佢陣窮味。
電鋸人殺既惡魔應該冇得攞去賣,會暴露身份,淨雞雞殺完攞去賣又好似太聰明,唔似電次會做既野,而且警方可能都有監視唔畀佢賣。至於果700萬我唸大概已經唔知點用到冇哂。

當然實際上可能不過係藤本樹根本冇唸咁多
太重要又好難唔解 錢就係電次既生活既一大部份
可能養個奶由多比一般細路女大好多洗費 可能好大食
幾match佢一貫作風 冇受過教育冇理財觀念 其實電次同拾荒呀婆差唔多
可能買左咩唔等洗既野幾野洗哂
暫時仲係未太發掘到女主魅力 好想奶由多 小小紅快啲出場
心諗冇啦啦 做乜有咁多留言
原來嘈緊
動畫post個邊講下動作唔流暢
聲優配得好唔 就俾人話係動畫大師
覺得有咩做得唔好 都俾人話唔識嘢
Mappa幾時俾人擺咗上神枱
依家屌都廢事
話淨係得連登仔屌根本就on9
原作黨睇完動畫覺得一般
起碼我身邊嘅原作黨都覺得一般
毒撚師唔彩我
渣架
原來仲要係傻閪中立撚
咁鐘意扮到自己看透世事,同你講都冇撚用啦,彈出彈入,講唔掂就縮返入去食花生。
第四集做得好唔見原作黨屌?睇啲唔睇啲,衝出嚟柒
點會冇 第4集啲人咪屌加戲同節奏
點都柒唔過你班走住黎屌啦
寫明漫畫討論區就傾漫畫、動畫有乜意見就去新番區
咁基本既常識都要攞出黎講,你地d行為就真係夠晒cult啦
阿朝幾可愛 不過唔搞笑
傻西
個度唔岩傾咪過第二度傾囉
一定要集集嘈十幾頁?
你咪又係入嚟引戰jer 住原作黨屌埋一份幫手推po ,講到自己唔係咁
本身已經冇乜嘢想屌動畫,而家屌嚟都哂鳩氣,成品出到嚟係咁,諗住準備繼續討論漫畫,而你就係都要加把口入嚟幫手推po 阻撚住哂,你咪仲柒
執完煙頭再捲煙個轉折真係好鳩 笑出聲
咁耐以黎最正經最正常既角色做主角
關我能事咩on9
D錢我係咪有份分
條能樣仲話討論區基本常識
我屌動畫都會以事論事屌邊度做得唔好啦
佢就淨係識係度單單打打
係有料既駁能左我上面講D野啦
電鋸人雷聲大雨點少
https://lih.kg/3220325

公海好多人都覺得mappa捉錯路喎
mappa fanboy同同溫層圍爐圍到懵咗?
動畫整到有問題同米津玄師賣廣告賣到time square有咩衝突
你個公海都幾細 得個連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞