電鋸人漫畫討論區 [11] 藤本係讀緊小學嘅女仔

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
唔知係畫面定聲優問題,諾貝爾獎個位冇咩feel咁
前面都忍咗好耐,不過真係頂唔順一套狂野cult片畀中山龍條撚樣當文藝片咁整仲要講一兩句就會有班on9護航
嗰part本身以為會係大聲咁嗌,估唔到會咁平
睇唔到,一定要登入?
個ser廢 成日死
好想睇下星期約會
下回預定12月7日更新
屌又要等
但其實大量人樣惡魔
MKM 支配惡魔
炸彈惡魔, 唔肯定係契約定本身就係炸彈惡魔
炸彈妹係電次果類
agger
真心有少少嬲 明明咁難得有套高級cult片
變到鬼五馬六咁
仲要有成班on9護航 屌番你唔識睇
完全同意阿,講真前面相比後面係悶啲,但都無可能咁平淡啦,成日乜野真實感,搞到畫面又唔夠爽,聲優又配得冇feel,直頭將有趣位斬緊一半有多,真係唔屌唔得

如果佢炎拳整電影感,我相信冇人會屌,攞電鋸人做試驗品,都唔知做乜9
你說的對
因住比mappa fanboy 話你動畫大師
前面平我都仲可以勉強袋住先,但電鋸人陣mindfuck味就係由諾貝爾獎個位開始嚟料,結果動畫出到嚟平淡到好似普通情節咁
Mappa都撐得落手醫返都晒藥費佢地點話點好
今集正喎
成班傻閪動畫黨黎,話咩有得睇就要感恩啦,又話唔見外國啲人屌,淨係屌鳩連登動畫大師,明明就全世界都屌緊。
有咁多資源同錢,明眼人都見到動畫係做得唔好,佢哋就吓 明明做得好好唔知屌what。
本身係可以做到100分完美,但因為一啲失誤而降去7-80分,而呢啲嘢明明係可以避免但都唔去避,果下先火滾。
我哋一直都唔係屌緊動畫出到嚟唔好,而係唔好,有咁多時間同錢唔交令人滿意或超出預期試卷對唔對得住班觀眾
一開始正,雖然打鬥都係麻麻地,過完op繼續打既部分差啲。尤其係永動機果部分,因為真實感導致之前power講諾貝爾獎既時候已經好平淡,變咗普通一句台詞,搞到今集永動機呼應前面諾貝爾獎時都表達唔到人物果種瘋狂既感覺。而且配音永動機果句都唔夠痴線。
後面打左3日,件衫仲係算乾淨,唔係要真實咩?唔係應該成件衫濕到滴血?主角話爽到好似係泳池咁,但戰鬥現場乾到乜咁,明明漫畫都係浸過腰身。
再後面真係幾好,除左主角話錫同唔錫果個笑點位,又係因為真實感搞到冇咁好笑。
半月刊 草左咁耐得兩集
頭三集真係多人屌 之後好好多啦
打鬥係真係差咁啲既
仲有好多啦
電次同power朝早惡作劇秋個度明明應該好好笑既
但秋好似真嬲咁
完全feel唔到佢地關係慢慢變好
小小紅拎刀想殺電次 電次舉拳想反擊
個下我覺得好搞笑既 但又冇做到出黎
power搞gag個度 個鏡頭又慢語速又唔夠快
想笑都笑唔能出
前面個D就廢事數了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞