電鋸人漫畫討論區 [11] 藤本係讀緊小學嘅女仔

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
係,所以有你以為死咗嘅非純人類其實都未死,只係俾真紀真控制咗
因為真紀真嘅能力就係控制自認低級過佢嘅人
呢d位俾人劇透 真係會想少對方老母
個op都幾乎可以叫劇透op畫到mkm咁
不過可能未睇就睇唔明
屌樓上咩事
巴打最好睇完先入嚟呢個po
一陣睇左劇透就少咗好多樂趣
無事嘅,佢都已經睇到五課出現
第一部班武器人最尾飲返血係咪可以復活
打低左mkm之後應該仲有時間復活佢哋
不過臨尾咁暴走 又對應到瑪奇瑪一直以為塑造緊一個美好既劇本 但諷刺既自己其實整緊一個爛尾既世界
跟住電次湊奶油多上學, 背地裡要做電鋸救人
朝要教奶油多功課, 背地裡做戰爭惡魔搞事
奶油多表面係乖乖學生, 背地裡支配其他小學雞幫佢做跑腿
你都係想我post依張姐
我….飛op….
我剩係想問

我依家睇到89話,
黎緊劇情係咪俾人屌多?難尾之類(雖然好似未完?)

我睇到秋死果到,即刻feel到 「炎拳發展又來了」..
仲有幾隻大狗狗
藤本受到佢助手影響
劇情算無咁胃痛
咁都叫無咁胃痛唔係掛
係喎, 唔講都唔記得spy family作者做過藤本助手
最尾叫有返啲救贖
最尾有生薑燒食
可以攬住小妹妹訓
少年Jump之中唯一食到女神嘅男主角
電次97話攬奶油多瞓覺嗰下幾有阿格尼同尤達忘記咗自己本身嘅身份,以sun同luna重遇嘅vibe我覺得

嗰話pochita同電次傾計提到佢嘅夢想就係比人攬,但因為佢周身鋸,所以攬向佢求助嘅人同惡魔嗰陣會唔小心殺埋佢地

另一邊廂由細就比日本政府湊到大嘅mkm其實一直想同人建立對等關係,但佢又淨係識得用佢自己嘅能力同人建立關係

結果最後pochita同mkm一直以嚟實現唔到嘅夢想,就由靠pochita做心臟保命嘅電次,同mkm嘅轉生奶油多實現
一開頭我都以為佢只係個睇落似反派嘅好上司,但去到搭火車比人爆頭復活嗰位已經覺得唔太對路,睇到佢比岸邊質嗰陣露出咗個似笑非笑嘅表情之後就知肯定有蠱惑,不過睇到後面先發現佢比我預想中癲好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞