電鋸人漫畫討論區 [11] 藤本係讀緊小學嘅女仔

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
今季咩事
秋葉原女僕係昭和ED
今次電鋸人係平成ED
111尾2果頁雀斑妹/仔係邊位 唔記得
霸凌朝果個同學?
應該係 thx
之前都係動畫Po個度講過 抑揚頓挫
你成段氣氛都係個down咁慢 你之後死人點算?
你點樣突顯個情緒出黎?
仲有其他情緒呢?
之後撞車個種驚喜
power子電次秋生活既安樂日常
電次打水蛭個種解放
撚鳩小小紅個種黑色幽默
mappa打算點處理?
成日擺個死人樣出黎 講野有咁慢得咁慢
有咁沉得咁沉就叫有電影感
冇咁大個頭就唔好戴咁大頂帽啦好心
電次:每個想識我既女人都想殺左我
睇秋個樣加埋"殺すぞ"真係笑死
點解電次可以咁撚窮?
佢接手哂MKM啲狗
仲好似要養埋新支配

之前秋剩低既錢
同惡魔獵人嗰班完全唔俾錢佢?
仲要養個女
我認識的女人每個都想殺我啊!
動畫呢啲擺到明叫憂鬱文青風,點解會叫做寫實風。

如果佢呢個風格做最後個season用嚟襯托瑪奇瑪我會覺得幾好,但係前期個故仔根本就唔啱呢種風格,而家畫到出嚟ed仲好睇過正片
結果漫畫討論區都係要比動畫大師爆閘
依然覺得唔夠好咪繼續入去屌囉,又無人阻你地
洗乜又係度圍爐互正評
毒撚係麻煩d
清梳人漫畫賣多左700%
Kick back實體碟賣左22萬隻
大家都發達,得無錢既毒撚唔滿意
一邊就話原作黨又要屌又要睇
一邊就話繼續入去屌無人阻
而家留番個動畫po比你班小朋友圍爐又唔滿意
公你嬴字我輸
俾岸邊食夾棍
秋d錢唔係比電次同power fing哂?
去到嗰邊你哋咪又係圍爐屌原作黨讚mappa互正評
唔好扮到自己咁清高先啦
你有你動畫黨po,我有我原作黨po,互不相干
係都要入嚟引戰,顯得自己成個on9仔咁
700萬日元感覺都唔係好多?要養咁多狗同個女可能真係唔夠用
有無毒撚師評論下
Btw kick back上左time square
毒撚師偷偷留下負評
成日叫mappa拍cult片
你見過Cult片主題曲上time square?
就能力而言,俾好多錢佢先合理
但實際上應該係想控制佢唔俾佢做癡線野
所以搵人監查佢
以前窮開,俾多少少錢佢唔知佢會發咩癲

利申9upper
我覺得係電次窮慣左賺下零用錢咋?正如佢之前俾學生妹當椅坐咁
我不嬲兩邊有睇但無乜參與過討論、
係入黎想睇下第二部有無咩睇漏先入黎;
點知見你班怨婦寫明「漫畫討論區」都仲要洗幾頁咁柒先笑下
同我講做乜、入去同班讚mappa既講啦大師;
定係玻璃心到入去講完負評多過正評就敗走呀
漫畫黨想動畫集集都神回 其實就冇乜可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞