我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 40 ) - Yujihw 重生了 新砌機List 黎緊大量開箱評測文

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
其實OK

RAM我自己會用埋6000Mhz

T&G OK,你落完單搵我客服就得
咁奇怪

我以前都遇過類似野.可能d線鬆左

重插下d火牛線
我以前個whatsapp冇用了

我置頂有我TG
不如.你講你用途

如果你打機的話.你會玩咩解析度同hz
ddr4要手動set靚既頻率同cl值先OK
你睇下咁樣得唔得
1 x Intel® Core™ i7-13700KF LGA 1700 Tray 行貨 (需連同Z690或Z790主機板一同購買)
價錢:$3,099

1 x [10月優惠]GIGABYTE Z690 AERO G DDR5 ATX (送Kingston KC3000 1TB)
價錢:$1,999

1 x Kingston Fury Beast 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz C36 AMD EXPO
價錢:$1,750

1 x [9月優惠]NH-U12A chromax.black 120mm Premium CPU Cooler with Two High-Performance Quiet NF-A12x25 PWM Fans
價錢:$820

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $7,748
https://www.faroll.com/customize#NDgxOSw1OTY4LDYxMjQsNjE0Mg
某d情況下.同埋最緊要睇你自己識唔識tune ddr4
理論上aorus gen4其實夠用

實際應亥都係
如果要行到這個Mon? Sony INZONE M9
要轉甚麼的display card才夠呢?
你地一般幾錢up先送貨的
都唔係既.KC3000.抵玩既

以佢性能.不過我準備降少少
你聯絡我客服就OK了
好返了

多謝關心
慘呀
插條chromecast應該就得
除左關心 仲有野要送過嚟比我
係唔係個底有得裝三把風扇吹返上去唔好意思問咁多無謂野
4k 144

真係4090.....
你想買咩先
了解...
rtings.com 這網站顯示器的HDR評分幾乎都是黃色
HDR是甚麼來的?
未知住,遲d再問你啦,話說你之前話做機箱,做分體機箱有無得搞,姐係io同main body係分開,就唔洗侷限一齊放了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞