我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 40 ) - Yujihw 重生了 新砌機List 黎緊大量開箱評測文

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
呢隻係最平?
唔該晒老闆,岩岩諗住落單想問下用tap&go消費劵付款應該簡邊一個
建議係.用到360就360
有一塊隔塵網的
6650 XT下星期返.我應該會再降少少
可以
係.OK.之後你TG PM我Order number

唔會死錯你
我呢啲光污流派係唔會用原裝
我會揀隻自己鐘意既風扇
其實唔超的話.冇咩影響

我z690 aero G個優惠都抵
想請問點解抵玩啲? 唔熟電腦
同埋法奧收消費卷 TNG?
咁唔知

btw.7800其實好難

7600差唔多到極限

7800應該好難穩定
打機黎講係差唔多

唔超的話.應該夠
我所知香港應該係11-12月
用原裝都唔差得去邊 散熱效能 fractal 會有箱好過佢
但計埋外觀 設計 防塵 兼容性等等真係用佢唔錯
Antec啲箱唔識欣賞 有幾多風扇都冇用
1 x G.Skill Flare X5 DDR5 32GB (2 x 16GB) 6000MHz C36 F5-6000J3636F16GX2-FX5 AMD EXPO
價錢:$1,699

條ram唔用xmp,用AMD EXPO有冇問題的?
咁...好kick
70 ti先係

高不成低不就
tg優惠禮物送曬未
性能唔係話真係差好遠.不過U12A相容性好d
又唔使怕機ram.頂側板個d
其實define 7呢d我都唔太建議.因為今代d硬件真係熱

我個人黎講建議用airflow設計既箱.antec df700又好.be quiet 500 DX又好
我建議水冷用valkryie.目前最強360排.好d

其他件冇問題.但我真係唔知張卡幾時有.只係知會返OC版
謝謝
但係 valkryie 360係咪指呢隻
[9月優惠]Valkyrie GL360 ARGB 360mm CPU Liquid Cooler - Black
價格:$899

同ASUS 個水冷AIO 價錢差咁多?
你上面先啱啱話唔識欣賞antec喎
btw,細size atx係咪得呢D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞