帶兩歲以下嘅BB去旅行都唔知咩撚嘢心態

909 回覆
3400 Like 115 Dislike
咁點解要帶佢地受罪
等大個啲handle到呢個情況先去會死?
大把真係百厭
長野幾個鐘都要迫巴士知咩料
好人好者點會無車揸
兩歲以下機票10%

不過我之前帶個仔去旅行(22個月大第一次搭飛機,機程4個鐘),我好驚個仔會大叫嘈到人。準備咗一堆零食同ipad。結果個仔勁爭氣,完全唔叫(降落叫咗幾聲耳仔唔舒服),以後可以成日帶佢周圍去,好開心
咁咪即係自私囉
dllm祝百病纏身
生仔咁蝕底留比你做啦
咩class都咁話啦
樓主呢啲迫巴士坐cattle class都要喺度學人嫌三嫌四都唔知咩心態
我夠怕嘈啦
問題係你有錢坐頭等商務都唔保證一定唔嘈吖嘛
所以講真怕嘈就應該坐private jet
香港charter 一隻去東京你4,5 條友除開都唔駛10雞嘢一程
落機有私家車送你返terminal
過關過保安又唔駛排隊
好啲嘅仲包埋來回limo俾你出返town
身邊大把人稍為有少少錢嘅封關前出埠都冇搭airline好耐啦
呢個年代去旅行仲坐airline就真係唔知乜撚嘢心態喇
試過飛英國12個鐘 個BB一上機就係咁喊 成程都瞓唔到
咁細個帶出去玩 個小朋友都唔知行黎行去做緊乜

最少4-5歲先會帶小朋友出國旅行
祝福佢大個變自閉智障仔
咁就可以安靜啲
原來做父母好巴閉
你思想係咪仲係有仔送終好威威嗰d廢老黎
點解而d回覆咁小學雞
祝你乜 祝你物, 祝完真係會發生咩?
唔祝你自己中六合彩, on99
恭祝你生日撼穿個頭, 慶賀你死埋老豆
唔講以為你咁大個識靜d
你老婆我有份中出㗎?自己唔撚教自己個仔要人就你?
可鳩憐仲要有下一代 將d on9自撚私野蠻基因遺傳落去
你班毒撚無仔生唔明
上機嘈飽佢,落機咪攰然後訓
佢訓咗咪可以一落機就去搏殺
我依家就見到有人谷住谷住好嬲咁開po
咁細個帶佢去都唔記得㗎啦
大富豪死返去食廿蚊餐加九蚊嗌多盒麥樂雞啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞