帶兩歲以下嘅BB去旅行都唔知咩撚嘢心態

909 回覆
3400 Like 115 Dislike
可能當年當街屙屎呢件事變左今時今日發生,堆柒頭又係一句「小朋友忍到?」就算
咁機票包但漏㲈你又要我揞錢買啊嘛?光有波粒二象性聲音有冇啊?你證明俾我睇光同聲音有可比性囉?仲要死撐繼續鳩噏文盲咁,生個仔出嚟做優秀倉務員啦,記得叫佢唔好讀咁多書,如果唔係啲思想就會同我一樣㗎啦
屌 原來傻嘅
個BB都慘
大個根本唔記得有去到旅行
諗起關於飛機既第二場世界大戰,張櫈可唔可以拉最後
啲嘈既論點都差唔多,想睇兩邊battle
你講明同個仔唔會再見大家咪唔駛咁mean知你家庭有難關一定會體諒你哋嘅
聲唔同就航空公司責任
你搵佢啦

係到講物理做乜鳩
你可以話聲音影響啲
我可以話光害影響啲
呢啲咪主觀性

成個post討論緊嘅嘢都係唔同人準則嘅主觀嘢
就係你地鍾意玩挑骨頭咪同你玩

最後點知就係一句撻埋嚟:我慘啲我影響大啲
你都戇撚鳩 會教點會嘈到人影響到人
你班自私撚會放任小朋友唔代表其他人同你一樣
果然有部分香港人已經直接同中國人同化左
我喺街痾屎又點 我爽咪得,洗理班傻鳩感受咩又唔會再見

你最聰明
但又要屈服係到
又要耳仔被雞姦

你慘啲你慘啲
較後我覺得就可以
窄呢啲係航空公司問題, 正常使用張櫈無問題

BB仔呢啲... 算啦, 大家都支那種
學唔到人地日本仔唔影響別人呢啲傳統美德
祝你個仔有殘障

真係好撚野,成班支那父母
騷擾到人仲理直氣壯
直頭話唔使理人感受都得
你同個兩歲既有咩分別咪係又得把死人聲
問題咪就係主觀囉,分貝同咩程度嘅分貝會令人類感到煩擾係一樣好客觀嘅嘢,你唔發出超過某個分貝域嘅聲音,鬼得閒屌你?根本係你個人冇科學思維先打稻草人,覺得人哋係討論緊主觀議題,你記得用返咁嘅邏輯思維教你個仔啊,等社會教你兩仔爺做人睇死你個仔冇科學邏輯思維大個咪又係做倉務員
所以係咁踢人都岩?
所以生仔真係要考牌
要生過仔先有資格屌佢地
面皮厚到
啱啱見到樓上話:航空公司冇禁止bb上機 所以嘈哂成機人都冇問題

就記起都有人就拉後呢件事講過同一論點:個function係航空公司提供,拉盡係冇問題

咁如果呢堆無為家長遇到呢啲盡拉人士壓落佢個b又可以點come back
其實你句句加人生攻擊又係一個有質素討論?
定主觀覺得自己有道理啲?
又咩科學根據思維blablabla

我無小朋友只係睇唔過眼
憑咩要人覺得你嘅視覺影響細過噪音污染先

咪就係主觀囉
😾😾😾
點解你覺得冇邏輯思維係攻擊啊?你好自卑咩你覺得視覺影響同噪音污有可比性咪搵證據撻我囉冇就收皮啦原來講咁耐你都係base on subjective活係自己嘅虛擬世界對牛彈琴
帶BB上機同係巴士火車大大聲講電話 睇片唔帶耳機既應該都係同一班垃圾
講到話點解唔體諒個父母
都黐孖筋,你生仔關我咩事
我點解要體諒你
老老豆豆我係見過有人同空中服務員投訴
而佢哋嘅處理方法係叫個阿媽抱個BB去機尾安撫佢
個阿媽都欣然接受冇好似某啲人咁串串貢起晒鋼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞