帶兩歲以下嘅BB去旅行都唔知咩撚嘢心態

909 回覆
3400 Like 115 Dislike
笑撚咗帶住個b喊到拆天但完全唔理就唔叫自私
你呢啲撚樣最好生多啲
因為你啲仔女實似足你 到你老咗一樣咁自私掉低你
控制唔到咪唔好生囉
個仔我有份架?
你有理解其他人?
大人都會痛啦,有咩辦法
望住佢地班傻仔嫌嘈但又唔敢出聲幾時都話香港人最易蝦
祝你個仔多條染色體
架飛機你架?on9
班廢人係咁㗎啦,根本當煮飯仔咁為生而生,實質上個心智年齡仲同細路哥冇分別…個心態大概就係✌🏻yeah我唔再係小朋友嚕✌🏻yeah我依家係大人唔駛俾訓導老師鬧嚕✌🏻yeah我出咗嚟打工媽咪嗲哋唔可以再鬧我嚕✌🏻yeah我大個仔要試吓做人爸爸嚕✌🏻yeah yeah yeah✌🏻
係呀, 不過一定遲過你老母嗌, 你老母由細到大都喺你面前嗌比d 叔叔聽 你細個喺狗籠聽果時有無射埋一份呀
搵啲野塞住佢個口咪出唔到聲
成堆連登A0仔, 女朋友都無, 仲講乜鳩小朋友, 同乜理心
兩歲仔如果受控又短途, 理撚得你
個社會總要有呢d賤種生仔出黎做d下欄工既
要立法12歲以下搭飛機要寄倉
你都on9 你老母點湊大你
如果放工坐巴士有條撚屌大聲講足全程電話
係咪一樣道理
你條狗都要寄倉
咁撚細個 邊會記到去過旅行
講到尾都係父母想玩
帶埋個仔去受苦
一定舒服過佢喊
認同
其實一般嚟講小朋友3歲打後先後有記憶 咁早帶佢哋去旅行佢哋又唔記得 搭飛機又辛苦 自己湊住個細路又玩得唔盡興 根本揾自己嚟搞
態度正確
拋例子都拋得好少少啦柒固碌你拎個接受過教育,有正常思想,有能力控制到自己行為嘅成年人同啲bb比較做例子?而家係講緊應唔應該帶個控制唔到嘅bb上飛機,你拎個成年人同我比定係你都好似啲bb咁控制唔到自己?
一陣又有啲港爸港媽入嚟話你唔體諒佢哋
起碼我老竇老母係預咗捱,唔係當人生係煮飯仔用2cm塑膠鑊煮1g塑膠生菜咁兒戲
唔可以大d控制到個仔先去?
唔影響到人嘅你咪去囉 問題係你個仔冇家教呀明唔明呀?
佢老母最錯就係湊大佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞