帶兩歲以下嘅BB去旅行都唔知咩撚嘢心態

909 回覆
3400 Like 115 Dislike
3歲要比錢買機票 2歲唔洗
所以啲仆街係咁帶個仔2歲前去旅行
你叫雞都唔會大大聲同人講啦
話唔定我以前幫襯過
你幫襯過你老母 咁你有無同爸爸講
過幾年個仔大少少
喺公眾場合不停大叫、周圍跑
段野改少少又用得

父母唔係想控制就真係控制到個細路唔叫唔跑。
你又識唔識體諒返對父母先? 細路你點撚樣控制呀?
無敵
依個post已經一大堆賤種老豆老母,又要出去玩又唔肯出力控制下自己個仔,搞唔掂就咪帶出去添麻煩比人啦
天真
個b 要喊,你估咁要叫佢唔喊
有無開口屌佢兩個?
老實,去旅行唔好講到「必要」咁
你個仔仲在生?
可受控同不受控分別!一個2歲小朋友喊好正常
你叫家長點控制個b 呀
叫佢唔好喊,你估佢真係會聽?
喂佢食糖呀? 起飛機唔舒服,個環境令佢喊,點都控唔到,只有落機
冇所謂,都唔係會咁
探親點計
成班支那家長,講緊太細搭飛機有機會影響聽力,佢又唔知去旅行係咩一回事,又有機會騷擾到人,一句佢仲細體諒吓就算,再唔係好似上面隻癲狗咁淨係識人生攻擊,都唔知邊啲人自私了自己想去玩又覺得影響到人冇問題咪認咗佢,如果你個bb搭飛機唔會騷擾到人,邊撚個得閒理你地*
細路會係飛機嘈係因為啲PK家長唔識教。其實好多都唔識教,山番咁
我都睇到笑撚咗
好撚盞鬼
99%女人為左打卡影幾張相
show off家庭美滿
我唔信有男人會提出呢個玩法
即係你唔害人只係因為唔想犯法?法律同公德心不嬲都唔同㗎啦 你冇犯法唔代表就算你影響到人都有公德心㗎喎 用法律約束先知咩叫對錯你都幾可悲

點解仲要幫襯佢地?因為冇得選擇囉
係必要, 邊個嘈就屌邊個唔體諒BB 仔
呢個post 都大把

同大陸他只是個孩子一鳩樣
咁可以點?小朋友唔係人?忍囉,對成世?
去旅行
弊傢伙
就係呢個show off 行為得罪左幾多毒撚單人過世果啲……
點解你屌閪要我出錢買耳機?我搞你老婆你幫我落7仔買condom?光嘅傳播方向/範圍/方式同聲波嘅傳波方向/範圍/方式一樣?你仲要搵嚟比?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞