帶兩歲以下嘅BB去旅行都唔知咩撚嘢心態

909 回覆
3400 Like 115 Dislike
上左癮
乖啦 ,返去你主人到
Triple kill
師兄依度連登嚟㗎

佢哋心知窮人生仔正仆街
又點會生仔呢
你知道會嘈得嚟又唔驚嘈到人咪就係個問題囉
咪就係屌緊你呢樣嘢囉
屌你老母
咁樣問一句被人屌到屎眼開花啲人勁大壓力
其實兩歲以下算易控制
咪鳩up
即係2歲以上嘈就冇問題?
最好18歲前24小時係佢身邊 如果唔係行出街比車車死 跌部電視落黎變植物人 到時就真係留係墓地啦
本身都無乜人生
你仲要考牌
邊個傻仔會咁玩自己
連登仔 話人地帶細路嘈就自私, 就識話9人唔識睇住個細路,但自己唔撚鐘意話9人就無野
咁叻就包機自己去旅行啦
希望你個仔捱唔住慘死
要黎打卡打卡工具
19 年果陣我都咁諗,,,20年開始帶罩到呢加,,,
我只後悔19年去咁少,,,好彩呢加全世界都唔使戴~~除左某國同某鎮
快D去旅行~~~
做父母就要有取捨,仔大女大先去旅行有乜問題?!
你生得仔就預左幾年冇撚得玩架啦,係呀真係冇去旅行嘅自由架。你唔影響人係公德心,你唔掉低小朋友係父母嘅責任,是但一樣做唔到都係自私撚,所以唯一正解係留返係屋企喂奶啦屌你老母
屌你老母,關你撚事咩?你又知會影響到人?
好野喎,呢個世界冇耳塞?就算嘈到你有幾大件事,
你覺得見到你,我覺得辛苦喎,咁你係咪唔出啊?
出街夠嘈啦,咪出街啦,
溫室小孩公共交通工具都要管,叫你老母買起架機佢
最撚好冇就on99 忍受囉
班生仔冇考牌既自私閪惡撚到呢。
公共交通工具就點搞9人都得?你影響到人人地都唔可以管?你唔搞到人我理撚得你跳機咩?你班自私撚影響到人然後人地話9你你叫人忍受?點解要成村人就你一個?有小朋友大撚曬?你知唔知好多人搭飛機都想靜靜地瞓個覺?比你班撚屌個B嘈住就等於屋企樓上夜晚鑽牆你老母臭閪怪返我冇耳塞?仔係你要生嘅,旅行又係你要去嘅,點解要其他人幫你承受後果?仲要叫我買撚起架機?比你嘈嘅係大多數呀,你班撚屌先係少數呀點解唔撚係你買架私人飛機呀?
如果有比機票錢嘅,完全冇問題。
有時有D麻煩L係機上面仲難頂過小朋友。
都解決唔到就係上機checkin前問埋有冇小朋友同機,有嘅唔搭或轉時間。
再唔係包機唔好同人迫
想問>>>生仔考牌<<呢句野好耐。
邏輯上 先要生左個仔可以有得考
應該係帶仔出街要考牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞