帶兩歲以下嘅BB去旅行都唔知咩撚嘢心態

909 回覆
3400 Like 115 Dislike
引擎聲巡航嗰陣係固定頻率
跟本唔太大影響
用抗噪耳機已經隔晒

BB 仔鳩叫嗰下跟本隔唔到
noise canceling 技術做唔到應付唔規則既噪音
仲要成日瞓覺,又bb車又一大堆嘢勁麻煩,根本帶個4歲以下嘅細路去旅行只係啲父母自我滿足嘅行為,個細路都唔知自己去咗邊做緊乜
搭飛機咪嘈到唔搭飛機嘅人囉
點解要成區人聽架飛機啲嘈音 又憑咩呢
唔飛嘅多過飛嘅人
講自私係人都自私架啦
咪撚縮呀,記住打落去
個post topic咪寫撚咗去旅行囉
發覺依個post啲父母嬲撚到冇一個理性討論

成日話唔滿意唔好搭 要你批准?
一啲公德心都冇
BB體驗旅遊
呢個post既父母咁撚惡
又唔去隔離鬼佬post度嘈下
Trouble two 無聽過? 兩歲最煩
帶bb車唔麻煩喎
佢唔坐仲可以放戰利品添
咪就話成班on9屌人bb 去旅行搭飛機嘈囉。
咁當嘈親你,都要比人屌心態唔好既時候,
咁將心態轉變做bb 出街都嘈,又有咩問題呢?
嬲乜撚野上黎打發時間,撚下狗都要你批准?
人唔識遷就,屌返人心態自私,咁你又係咪自私果個?
操你媽個逼,鬼佬仲撚嘈
樓豬毒撚唔識,呢d叫見慣大場面
原來真係傻閪嚟
簡單一個出街有得避 搭飛機冇得避你依啲仆街老豆
已經冇得做類比啦
不過同依啲傻閪父母講道理真係好似俾你撚狗咁

句句都話:要你批准?
咁唔講道理仲惡劣過毒撚
仲好意思屌鳩連登仔毒撚唔生仔
咁都叫冇得類比咁撚醒目,係你屌尻人帶b搭飛機,
咁你都可以唔搭架嘛,點解要避?因為你係乘客?咁有大人瀨屎臭到仆街,我係咪要屌尻佢?都要搭架啦,
父母點解又可以自私?而家父母特登想帶b上機喊?
你識得屌人嘈,但會唔會因為你唔識體諒啊?
心態自己調節下,忍耐下唔洗攞你條命,
呢個世界唔係非黑即白既,
家陣講道理但同你講唔通喎,
9up下唔好嬲嬲豬
不過毒撚鬼有人同你生咩,但從來都冇屌人唔生仔,
咁同乜都屌一餐既毒撚,憤世俗嫉既兒登仔有咩分別
淨係你依句:咁有大人瀨屎臭到仆街,我係咪要屌尻佢?

原來大愛撚嚟
可能有人當街打飛機 都會話佢只係有性需要 唔強姦人都唔使屌

一啲公德心都冇嘅人 仲衰過班毒撚
毒撚都識得咩叫柒咩叫煩 唔會煩到人
你依啲撚屌煩到人仲叫人體諒吓你 忍耐吓你
真係覺得個仔自己大撚晒

仲有叫人調整心態都唔知做乜柒
你調整吓自己個腦 唔好咁自我中心仲好啦

成個世界都屌柒緊你班撚屌父母
睇唔順眼就調整吓心態啦
唔好咩都屌班毒撚

一係上返babycondom圍爐啦
大乜撚愛?咁撚把炮,又用強姦黎比較,
你又大撚晒?邊位啊?冇人識你喎,嘈到你sorry 喎,
低eq 唔怪你最多咪比你係到吠下,
出到去都係心裡面屌既啫
不過冇腦成咁,咁你班父母咪比成個世界屌緊啊?
咁屌埋你老母啦唔識教定唔識生啊
陰公豬囉,強姦生出黎架你?
呢d賤種父母直接full block佢耳根清靜
師兄建議直接block佢傻鳩波台狗嚟
我上面都同佢嘈咗好耐,你睇佢啲on9回覆
冇仔女嗰啲先會成日咒人哋啲仔女,我唔明帶仔女出去旅行有咩問題
依個po 一堆生蕃支那種
其哋目的就係要影響你情緒

第二等你出難得出街都沒好日子過

睇到你出呢一個po令我念返起之前出街去睇戲有兩公婆死要帶BB去,最後成間戲院停到,真係唔知咩野心態
再嘈熔撚咗你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞